horoskop

Dagens horoskop: Søndag 22. januar

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Ukene går alt for fort og du skjønner at det snart er februar, men du har ikke tatt tak i nyttårsforsettene dine ennå. Utad setter Væren sjelden nyttårsforsetter, det er datert. Men i all hemmelighet har du satt deg mange nye mål, og det er på tide å komme i gang med dem.

Tyren 20/4-20/5

Denne helgen har flydd forbi og du skulle ønske du hadde minst en uke ekstra til å ta igjen alt du vil gjøre. Kanskje du burde tone ned ambisjonsnivået litt. Gjør det du må, men ta deg også tid til å slappe av og bare kose deg.

Tvillingene 21/5-6/20

Søndagen handler om å si ifra og uttrykke dine meninger. Du har en tendens til å være veldig verbal, så for deg er det sjelden et problem, men nå som du har en negativ påvirkning fra Merkur, har du vanskeligere for å finne de riktige ordene for det du føler.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å tørre å føle. Det er et snøskred av følelser i deg og du klarer ikke å sortere gjennom alle følelsene akkurat nå. Ta litt om gangen. Å anerkjenne dine følelser kan være et første steg, da du vanligvis feier dem under teppet.

Løven 23/7-22/8

I dag er du sterk, i dag er du uslåelig. Du kan gjøre det du vil, det eneste du må finne ut er hva det er du vil gjøre. I løpet av denne dagen får du kontakt med en person som har et fantastisk syn på det meste i livet.

Jomfruen 23/8-9/22

Du jobber for å unngå å jobbe så hardt, noe som gir perfekt mening for deg, men er forvirrende for andre. Du vet at kontroll og organisering tar tid å skape, men gjør det lettere når rammen er på plass og det er det du ønsker å oppnå.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å prøve å få orden på økonomien. Vekten er en ganske impulsiv person som misliker planer for pensjonssparing og langsiktige perspektiv. Selvfølgelig har du mål, men de er ofte ganske nærme i tid. I dag må du tenke tvert om.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler om å la andre bli inspirert av dine ideer. Du kan være ganske hemmelighetsfull når det kommer til dine visjoner, men i dag skal du dele dem. Du vil merke at du mottar inspirasjon på samme måte som du gir.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av søndagen prøver du å overvinne et lite, men irriterende problem du har. Du har prøvd å feie alt under teppet, men problemet har en tendens til å krype tilbake på de mest ugunstige tidspunktene. Kvelden blir veldig aktiv.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om at du faktisk ikke har noe du må bevise, men at det er andre som må bevise at de er bedre enn deg. Det er ganske deilig å slippe presset, og resultatet er at du slapper av og faktisk prestere på topp.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av denne søndagen er du gjerne utendørs eller i det minste tilbringer deler av dagen utendørs med nytt prosjekt du har. Du synes det er gøy å jobbe praktisk, så dette prosjektet er nok noe som krever litt fysisk arbeid. Kvelden blir hyggelig.

Fiskene 19/2-20/3

Du satser på å fortelle sannheten slik du ser den og oppdager til din store overraskelse at du og vennen din tolket ting på veldige ulik måte. Det er bra at du begynner å åpne deg både når det kommer til følelsene dine og dine verdier.

Powered by Labrador CMS