horoskop

Dagens horoskop: Søndag 21. mai

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Også søndagen blir aktiv, men kanskje litt roligere enn lørdagen. I dag fokuserer du på å ha det bra, være sammen med vennene dine og nyte livet. Det blir en dag der du skjemmer deg bort og unner deg ting som du vanligvis avstår fra i løpet av ukedagene.

Tyren 20/4-20/5

På søndagen tillater du deg å være både lat og aktiv i løpet av dagen. Du nyter gjerne en sen morgen og en lang frokost, men deretter er det full fart. Du har mye planlagt, og du vil ikke havne etter. I løpet av dagen kan en SMS eller et telefonsamtale få deg til å reflektere over sommeren.

Tvillingene 21/5-20/6

Hvis været er med deg, vil du gjerne være utendørs denne søndagen, men hvis du ikke har muligheten, prøver du i det minste å komme deg ut av huset noen timer i løpet av dagen. Søndagen passer bra til å besøke venner eller familie som du ikke ser så ofte. Det er spesielt en eldre slektning som ville satt pris på et besøk.

Krepsen 21/6-22/7

Denne dagen er en god dag for mye hvile. Du henter energi fra naturen og vennene dine. Dette er en god dag å bare nyte og samle energi. Noen ganger trenger du å være lat og bare være her og nå uten krav fra omverdenen. Det blir en ekte hviledag.

Løven 23/7-22/8

Søndagen handler mye om Carpe Diem-mentaliteten. Du griper ikke bare dagen, men også øyeblikket. Dette er en tid der du nyter å leve, spesielt hvis du har mulighet til å tilbringe dagen utendørs i solen. Din forbindelse med solen får deg til å føle deg ekstra bra.

Jomfruen 23/8-22/9

På søndagen kan en konflikt som lurer under overflaten ødelegge litt av den deilig rolige stemningen som råder. Det du trenger å gjøre er å erkjenne at det er et problem og adressere det på riktig måte. Ved å ta opp temaet når du er rolig, har du større sjanse til å løse problemet.

Vekten 23/9-22/10

I dag er det din tur til å støtte vennen din. Han/hun er trist fordi en personlig relasjon ikke fungerer så bra, og han/hun søker både råd og støtte fra deg i denne saken. Han/hun er heldig, du er en person som virkelig er flink til å gi råd når det gjelder relasjoner.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har fått et veldig fristende tilbud som du etter nøye vurdering er nødt til å takke nei til. Selv om det gnager litt i sjelen, vet du at dette er det beste beslutningen du kan ta.

Skytten 22/11-21/12

Det stråler om deg denne søndagen, og du går inn for å finne mennesker å være sammen med. Du vil gjøre ting, og du har ingenting imot litt eventyrlystne aktiviteter så lenge de ikke blir for fysisk anstrengende. Kvelden handler om fellesskap, god mat og trivsel sammen.

Steinbukken 22/12-19/1

På søndagen er du ditt mest sjarmfulle jeg, og din visdom kombinert med varme og humor får mennesker til å bli tiltrukket av deg. Det er noe stabilt og trygt med Steinbukken, og det gjør at mange som møter deg for første gang føler at de kan åpne seg for deg.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag benytter du anledningen til å utforske nye omgivelser og å handle litt. Du skjemmer deg selv bort mye, men det kan også bli noen gaver til dine nære og kjære. Kvelden handler om overraskende nyheter. Det blir en ganske behagelig og rolig kveld.

Fiskene 19/2-20/3

Etter å ha latt fantasien sveve fritt i går, tar du deg tid til å forankre ideene dine litt mer i virkeligheten i dag. En måte å gjøre det på er å la ditt underbevissthet bearbeide planene dine mens du bruker dagen til fysisk arbeid som å fikse hjemmet eller arbeide i hagen.

Powered by Labrador CMS