horoskop

Dagens horoskop: Søndag 21. januar

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag begir du deg ut på eventyr. Det kan være å oppdage nye områder eller bare tilbringe tid i naturen. Det viktigste er at miljøet er nytt, og at du har mange aktiviteter planlagt. Væren liker å være aktiv, enten det er på jobb eller privat.

Tyren 20/4-20/5 

Også søndagen handler om familien, men i dag kan det dreie seg om en konflikt, et valg og til og med en fantastisk mulighet. Selv om det er mye opp og ned denne dagen, ender den positivt med en glad og enig familie. Dere kan ha ganske livlige diskusjoner hjemme av og til.

Tvillingene 21/5-20/6 

Etter den herlige dagen i naturen i går, ønsker du litt mer bymiljø rundt deg i dag. Det kan være lunsj med vennene dine, en kaffe med mamma eller bestemor, eller kanskje en romantisk spasertur med din kjære. Denne dagen får du nyheter av noe slag.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag får du høre ting som kan endre dine planer fremover. Det viktigste er å ikke bli skuffet, men å prøve å se mulighetene i stedet. Hvis du tenker etter, vil du innse at dette er det beste som kunne skje deg i det lange løp.

Løven 23/7-22/8 

I dag har du en god og harmonisk dag å se frem til. Du trenger denne dagen for å lade opp til neste uke og bare samle krefter for hverdagen igjen. I dag gjør du gjerne ting som du synes er morsomme. Det kan være en hobby, en fysisk aktivitet eller bare å være sammen med en venn.

Jomfruen 23/8-22/9 

Denne dagen passer bra for litt kunstneriske gleder som å besøke et museum, gå på en utstilling eller kanskje skape selv. Du sosialiserer med en venn, og sammen benytter dere sjansen til å skravle litt om livet generelt og deres problemer spesielt.

Vekten 23/9-22/10 

Søndagen handler om familien og dine nærmeste. Det blir en god dag selv om det kan oppstå en viss irritasjon og småkrangling på ettermiddagen når alle er trøtte og kanskje sultne. Det beste for å holde denne typen konflikter i sjakk er å sørge for at det er mat tilgjengelig.

Skorpionen 23/10-21/11 

Denne dagen dedikerer du til ting du må gjøre, men som du ikke har rukket å gjøre. Det blir en ganske ensformig, men på en måte tilfredsstillende dag. Det er deilig å kunne krysse av på en omfattende liste og føle at du faktisk har tatt igjen. Kvelden handler om litt hverdagsluksus.

Skytten 22/11-21/12 

På søndagen setter du familien først. Det er viktig for deg å kunne ta vare på dine kjære. Det blir en koselig og kjærlig dag der du gjerne er utendørs. Hvis du ikke har nære familiemedlemmer, kan vennene dine fungere som substitutter. På kvelden har du muligheten til å ta en beslutning angående sommeren.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det har vært litt opp og ned med helsefokuset i juleferien, men i dag prøver du å etablere rutiner igjen. Det kan være alt fra å komme i gang med trening til hva du spiser og hvor mye du ser på telefonen eller TV-en.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag blir tålmodigheten din testet flere ganger. En person i nærheten prøver å utfordre de grensene som er satt, og du er ikke i humør for denne typen diskusjon. I slike situasjoner er det viktig at du er konsekvent og ikke gir etter.

Fiskene 19/2-20/3 

Denne søndagen handler om utendørsaktiviteter og å nyte de lyse timene på dagen. Du er egentlig ikke en tradisjonell vinterperson, men det er noen aktiviteter som du synes er hyggelige, og det er dem du bruker denne dagen på.

Powered by Labrador CMS