horoskop

Dagens horoskop: Søndag 2. juli

Slik blir din søndag! 

Publisert Sist oppdatert

Les også: Slik blir juli for deg og ditt stjernetegn! 

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen tillater du deg å være litt av en egoist. Du må få lov til å gjøre ting slik du vil, og for din egen skyld. Du er et stjernetegn som ikke liker kompromisser, men i det siste har du prøvd å være mer fleksibel. Nå trenger du en dag hvor du ikke trenger å måtte tilpasse deg.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir  koselig men ikke like aktiv som lørdagen var. Er det fint vær kan du gå deg en tur, dra på kafé eller bare kose deg hjemme i hagen. I dag tar en venn kontakt og vil ha råd fra deg når det kommer til et valg han/hun står overfor.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er det uteaktiviteter med vekt på fysisk aktivitet som gjelder. For de Tvillingene som ikke er i så god form, blir det en ganske så krevende dag. For de som liker å utfordre seg selv, blir søndagen en skikkelig tøff dag hvor du presser deg selv hardt. Du kommer til å være helt utslitt når du legger deg i kveld!

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å fordøye alt som har skjedd i løpet av uken. Det har vært morsomt, men også ganske intenst og du har nesten ikke hatt tid til deg selv... I dag er ting roligere og du har tid til å lande litt og være i nuet. Kvelden blir fantastisk og underholdende.

Løven 23/7-22/8

I dag setter du i gang med et prosjekt hjemme som krever stor nøyaktighet fra din side. Dette kan by på vanskeligheter for deg ,fordi du egentlig er litt mer slurvete og kunstnerisk og liker ikke følge instruksjoner til punkt og prikke.

Jomfruen 23/8-22/9

Søndagen byr på nye miljøer og kulinariske opplevelser. Det blir en dag som inspirerer deg, hvor du henter styrke og glede fra omgivelsene. I løpet av dagen viser du at du vet hva du vil og at du ikke er redd for å snakke om det.

Vekten 23/9-22/10

Det er noen du bryr deg veldig om, og i dag vil du overraske denne personen med en gave eller en hyggelig gest. Hvordan gaven ser ut avhenger delvis av økonomien din. Det har vært mye utgifter i det siste, så i dag tenker du økonomisk. Din venn vil være glad uansett hva han/hun får.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne søndagen har du muligheter for å teste dine grenser og prøve ting det tar litt tid å lære. Det er kanskje ikke så mye tålmodighet i tegnet ditt akkurat nå, som du trengs for denne typen aktivitet, men det viktigste er at du prøver.

Skytten 22/11-21/12

I dag arrangerer du gjerne en skikkelig søndagsmiddag eller en deilig ettermiddagskaffe hvor alle samles og kan være sosiale. Akkurat nå føles det godt å ha dine kjære rundt deg. Hvis du ikke har familie i nærheten, er det venner som må stille opp, noe de gladelig gjør.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen handler om mental avslapning og bare det å være. Det blir en sosial dag som byr på mye god mat og godt selskap. Selv om du liker å omgås mange mennesker, foretrekker du en ganske så inaktiv stil i dag. Du orker ikke å anstrenge deg for mye.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne søndagen blir en forholdsvis rolig dag, selv om du gjerne jobber med prosjekter hjemme eller tar deg tid til en hobby. Dagen høres mer aktiv ut enn den egentlig er. Det handler mer om å kose seg med det du gjør, enn å jobbe hardt. Kvelden byr på noen morsomme nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Å være ute og drive med håndverk gir deg mye energi og trygghet. Slik kommer du deg etter harde og intense arbeidsuker. I dag liker du å tilbringe tid med familien din. Du baker kanskje noe eller byr på en klassisk søndagsmiddag.

Powered by Labrador CMS