Dagens horoskop: Søndag 2. august

Slik blir dagen din!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag vil du ta det med ro og hvile til den kommende uka. Det kan se ut som at du har begynt å jobbe igjen og jobben din krever mer energi enn den pleier. I dag håper du på beskjed om en flytting av noe slag. Dette kan bety at du får mer ti med en kollega som du har kommet nærmere.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir treig, men trivelig. Det ble altfor sent i går og det merker du i dag. Du føler at du trenger å hvile, men det er ikke lett å få til det i dag. Du oppdager at to personer holder noe hemmelig for deg. Det er harmløst, så du lar det gå.

Tvillingene 21/5-20/6

Du må absolutt ingenting i dag, og det liker du. Du trenger en dag med tid til deg selv og det du vil bruke den på, enten det er å ta det med ro eller være aktiv. Det som er viktig i dag er at du samler energi og positivitet.

Krepsen 21/6-22/7

Du lengter etter en person, men aner ikke hvordan du skal få til å treffes. Dere er fortsatt uvenner og du innser at du nok gikk for langt denne gangen. Du ville markere deg og leve litt mer i nuet, men resultatet ble ikke som du hadde håpet.

Løven 23/7-22/8

Du tar parti med en venn i dag og går imot de andre vennene dine. Ting er kompliserte om dagen. Du vet at hvis du ikke stiller opp for denne vennen, vil personen få vite om det senere og du vet ikke hva som kan skje...

Jomfruen 23/8-22/9

Du prøver å komme deg unna noe som har med familie å gjøre, men noe prøver å dra deg inn i denne konflikten. Du vet at det er umulig å holde seg nøytral, men du vil ikke bli uvenner med noen. Du må prøve å holde deg utenfor denne konflikten.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en morsom og berikende søndag der du får mulighet til å teste dine kunnskaper om et emne. Du er egentlig ikke noe konkurransemenneske, men noen ganger synes du at det er gøy med vennskapelig konkurranse.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har behov for å snakke med en venn. Det er mye usagt mellom dere og dere skulle ha luftet følelsene for hverandre. Tenk at et vennskap krever at begge parter jobber for at det skal funke.

Skytten 22/11-21/12

Du blir irritert på et familiemedlem som irriterer deg nå. Hvis du bare innser at personen bare vil ditt eget beste, blir ting enklere. Personen synes at du er for mye ute om kveldene... Du synes at personen er irriterende og tar feil.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en bra og litt pirrende søndag der du har litt problemer med å sortere følelsene dine. Hvis du skal agere på følelsene dine, burde du prøve å unngå komplikasjoner... Alt dette er nytt for deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du merker ikke helt hva som skjer rundt deg nå fordi du er opptatt med deg selv og egne tanker. Det er mye du funderer på om dagen, og det meste handler om framtiden og noen prosjekter hjemme som du har igangsatt.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir litt paff når du merker at prosjekt du har startet på ikke er så lett som du hadde tenkt. Du trenger eksperthjelp, men du vet ikke hvem du skal spørre. Tenk kreativt, løsningen på problemet er nærmere enn du tror.

Powered by Labrador CMS