horoskop

Dagens horoskop: Søndag 2. april

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du er mentalt og fysisk sliten denne søndagen, så du benytter anledningen til å ta vare på deg selv litt ekstra denne dagen. Det kan være alt fra ditt indre velvære i form av yoga eller meditasjon til litt koselig spa hjemme. Dette er dagen din for å føle deg bra.

Tyren 20/4-20/5

Etter en lang og intens uke bremser du litt ned denne søndagen. Du har noe arbeid du ønsker å få gjort, men samtidig setter du pris på muligheten til å ta en pause når du vil, gå deg en tur eller spise noe godt. Det blir en fin avslutning på uken.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne uken har tatt knekken på deg og det er en risiko for at du ikke går utenfor døren i dag. Det trenger ikke bety at du har en kjedelig dag, tvert imot koser du deg med å se filmer du enda ikke har sett, og leser kanskje god en bok. Det viktigste denne dagen, er å få en god natts søvn.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er det hovedsakelig familien som teller. Det kan være en tidlig søndagsmiddag, kaffe eller bare at dere henger sammen. Det blir en fin og lite krevende dag hvor du slapper av og nyter følelsen av å være fri. Om kvelden føler du deg litt urolig, og det er greit å trene slik at du får ut all energien.

Løven 23/7-22/8

Søndag handler om vår. Dette er en dag du mer enn gjerne tilbringer ute, om været samarbeider. Akkurat nå er du ekstra følsom for kulde, så du holder deg hjemme hvis temperaturen synker til under null. Kvelden handler om en aktivitet eller en konkurranse av noe slag.

Jomfruen 23/8-22/9

Søndagen byr på en åndelig reise. Du søker svar på et spørsmål og innser at du må gå inn i deg selv for å finne svaret. Dette er en prosess som må få ta tid. Det handler om å reflektere over dine egne mangler og fremgangen du har gjort i det siste. Vær snill mot deg selv.

Vekten 23/9-22/10

Etter en intens helg er det tid for deg å slappe av og bare ta det med ro. Du har hatt en interessant uke, men tar deg ikke tid til å fordøye all den nye informasjonen og de nye inntrykkene du har fått. Dagen handler også om å fokusere på fremtiden. Det er på tide å sette seg nye mål for den kommende perioden.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag føler du deg ikke helt på topp. Du tenker mye og føler at du ikke bra nok. Det du trenger er en god dose oppmuntring, gjerne fra en venn, eller hvorfor ikke, fra deg selv. Fokuser på dine gode egenskaper og få de frem i dag.

Skytten 22/11-21/12

Du angrer på noe i fortiden din, og du kan ikke gjøre noe for å endre på det som har skjedd. Det beste alternativet ditt i dag, er å prøve å legge hele denne hendelsen bak deg og gå videre. Det er ikke alltid man er så klok som man burde være og da får det konsekvenser.

Steinbukken 22/12-19/1

Selv om du ikke har tenkt på det selv, handler denne dagen om å vise seg frem. Det kan være at du selv ønsker å bevise noe i en bestemt sammenheng, men det kan også være at det er andre som vil vise frem dine talenter. Det blir en morsom dag som vil gi deg selvtillit.

Vannmannen 20/1-18/2

Etter en veldig lang uke går du all in for å ta det med ro denne søndagen. Du liker å pusle i hjemmet eller bruke noen timer på en hobby, men i hovedsak handler søndagen om hvile og restitusjon. Du føler deg sliten i dag.

Fiskene 19/2-20/3

Søndag handler om å ta det med ro og nyte fri hvis du har den muligheten. Det blir en dag hvor du vil være aktiv med ting som trening, turgåing eller kaffe med en venn. Du vil ikke sitte inne og gjøre ingenting, men samtidig orker du ikke å stresse rundt.

Powered by Labrador CMS