horoskop

Dagens horoskop: Søndag 19. november

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Søndagen blir også aktiv, men på en helt annen måte enn lørdagen. Det blir en dag der du trener og beveger deg. Det kan være alt fra en hard treningsøkt på treningsstudioet til en rask tur i skogen. I dag prøver du også å ta deg tid til å lytte til en venn som har problemer.

Tyren 20/4-20/5 

På søndagen overrasker et familiemedlem eller en slektning deg med en beslutning som du ikke hadde forventet. Selv om du kan glede deg med personen det gjelder, blir du også litt forvirret over deres brå vending. I løpet av dagen venter også morsomme nyheter og en hyggelig overraskelse.

Tvillingene 21/5-20/6 

Søndagen blir den roligste dagen i uken. Du finner indre ro i dag og kommer tilbake til din indre harmoni. Søndagen handler ikke så mye om hva du gjør, men om å slippe å gjøre ting. Kanskje ser du på en film, tar en spasertur eller gjør ingenting i det hele tatt.

Krepsen 21/6-22/7 

Du har en eldre slektning eller bekjent som beveger seg altfor lite. I dag vil du ikke bare sørge for at vedkommende virkelig blir aktivert, men også at de forstår viktigheten av å holde seg i aktivitet og spise litt sunnere. Du kan være veldig opptatt av helse når du først fokuserer på det.

Løven 23/7-22/8 

Denne dagen blir herlig og gir deg mye etterlengtet energi. Du er gjerne utendørs denne dagen. Du trenger virkelig solen for å føle deg bra, og du sørger for å nyte det lille dagslyset som er tilgjengelig. Dette er en fin dag å gjøre noe for deg selv, skjem deg bort litt og unne deg noe du har lengtet etter.

Jomfruen 23/8-22/9 

Søndagen handler om venner og familie. Det blir en roligere dag med akkurat passe aktivitet. I dag liker du å gjøre ting sammen med andre, enten det er baking, shopping eller matlaging. Det blir en herlig, koselig og energigivende avslutning på uken.

Vekten 23/9-22/10 

Søndagen blir en god dag, selv om den inneholder nyheter som kanskje ikke faller helt i din smak. Det kan hende at du gjerne ville sett ting forandre seg raskt, men nå vil det ta lengre tid enn du håpet på. Det positive er at forandringen er underveis.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag minner vennen din deg om løftet du ga vedkommende, og du har dårlig samvittighet for at du ikke har klart det bedre. Det dreier seg om noe som krever praktisk håndtering og som rett og slett ligger utenfor ditt kunnskapsområde. Innrøm dine begrensninger og spør om det er noe annet du kan gjøre i stedet.

Skytten 22/11-21/12 

Søndagen kan bli den mest harmoniske dagen i hele uken. Da er du både sjarmende og utadvendt, men også litt lat. Du synes at du fortjener å ta det med ro, og du gjør ikke mer enn du trenger denne dagen. Kvelden bringer med seg morsomme nyheter.

Steinbukken 22/12-19/1 

Hvis gårsdagen handlet om å prestere og gleden ved å vinne eller bevise hvem du er, kretser søndagen mer rundt et farvel og en avslutning. Det blir en følelsesmessig sterk dag der du innser at du faktisk har bestemt deg for å endre retning i livet ditt. Om kvelden føler du deg både glad og fri.

Vannmannen 20/1-18/2 

På søndagen er du tilbake i hverdagen igjen, i alle fall mentalt. Du sliter litt med å slippe arbeidsproblemene, så det er en risiko for at du grubler over dem selv om du har fri. Prøv å finne noe morsommere å fokusere på, snakk gjerne om gårsdagens høydepunkter sammen med familien.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har holdt på med et prosjekt hjemme i ganske lang tid, og nå har du endelig innsett at det er på tide å avslutte det. Prosjektet startet som noe nytt og spennende, men har med tiden blitt mer slitsomt enn morsomt, så i dag er det på tide å bli ferdig. Kvelden byr på skvaller.

Powered by Labrador CMS