horoskop

Dagens horoskop: Søndag 19. mai

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag utfordrer du deg selv til å megle i en sensitiv situasjon. Du er vanligvis ikke den beste mekleren, men i dag får du hjelp fra Vektens tegn, noe som letter på situasjonen. Dette er et sensitivt tema, og personer som står deg nær er involvert, så du har en personlig interesse av å løse konflikten. 

Tyren 20/4-20/5 

Selv om søndagen blir koselig, handler det også om å fordele oppgaver hjemme. For at ting skal fungere bra, må det være et tydelig ansvar hos hver enkelt, ellers vil alt det kjedelige arbeidet ende opp hos deg, og det vil du helst unngå. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Også søndagen blir lett og morsom. Du drar gjerne bort denne dagen. Det kan være for å besøke en venn, eller så tar du deg en tur i nærområdet. Nå som våren er her, kjenner du at eventyrlysten vekkes til live igjen, så det er ikke utenkelig at du prøver en ny hobby i dag. 

Krepsen 21/6-22/7 

Hvis gårsdagen fokuserte mer på kjærlighet og lidenskap, handler denne søndagen om familiære forhold og å møte dine nære. Det blir en koselig dag, enten du bare tar en kaffe med familien eller gjør denne dagen til en helgedagsaktivitet sammen. 

Løven 23/7-22/8 

Du er ikke like energisk i dag som i går. Det har vært en lang uke, og du trenger å finne tilbake til deg selv og din grunnenergi igjen. Søndagen fokuserer mye på hvile og restitusjon, men det er også innslag av litt roligere aktiviteter. 

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag blir du veldig overrasket av en samtale eller en sms. Dette er nyheter du ikke hadde forventet, og du er ikke spesielt flink til å håndtere ting som kommer ut av det blå. Det beste du kan gjøre er å be om litt tid til å fordøye det du har fått høre før du gir noen reaksjon. 

Vekten 23/9-22/10 

Det er noen mennesker som betyr veldig mye for deg, men du har ikke hatt muligheten til å tilbringe så mye tid med dem som du skulle ønske. Denne søndagen er viet til en av disse personene. Det kan være en eldre slektning eller en venn som bor litt lenger unna. Det blir en koselig og berikende dag. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Du kan være dårlig til å ta vare på deg selv, enten det gjelder trening, mat eller søvn. I dag prøver du å komme i gang med ett av disse områdene. Du trenger å motivere deg selv for å etablere gode vaner, og akkurat nå har du den beste motivasjonen av alle.

Skytten 22/11-21/12 

Også søndagen byr på morsomme eventyr og litt annerledes miljøer. Sørg for at du er uthvilt denne dagen, ellers blir du trøtt, og når du blir trøtt er ingenting morsomt. Du trenger energi og en positiv innstilling for å ta fatt på dagens aktiviteter. 

Steinbukken 22/12-19/1 

På søndagen er du også veldig opptatt. Du har et stramt skjema som du vil rekke. Uansett hvilke aktiviteter du har planlagt, fokuserer du på én ting av gangen fordi du fungerer bedre når oppmerksomheten din ikke er splittet. Kvelden handler om familien og om morsomme nyheter. 

Vannmannen 20/1-18/2 

Enten reiser du i dag eller så planlegger du en reise som er knyttet til arbeidet ditt. Det blir en seig og lang dag hvor du tidvis mister tålmodigheten, spesielt hvis du har selskap av en kollega eller bekjent. Kvelden handler om å prøve å slappe av og finne roen. 

Fiskene 19/2-20/3 

Denne søndagen handler om å legge grunnlaget for gode vaner. Det kan være trening eller bare å komme seg ut i naturen litt mer. Du har godt av all form for bevegelse, så hvis du ikke vil trene, kan du prøve dans eller spaserturer i stedet. Kvelden byr også på sladder.

Powered by Labrador CMS