horoskop

Dagens horoskop: Søndag 18. februar

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Søndagen handler om å finne balanse. Det er kaotisk og stressende rundt deg akkurat nå, så disse dagene hvor du kan fokusere på å slappe av og gå inn i deg selv er verdifulle. Selv om du ikke har samme ekstreme behov for balanse som Vekten, setter du pris på å finne indre fred.

Tyren 20/4-20/5 

Søndagen byr på noen logistiske utfordringer, men når alle brikker faller på plass, kan dette veldig godt være ukens beste dag. Du har det gøy, beveger deg og møter inspirerende mennesker som deler fantastiske historier. Det blir en kveld hvor du sovner godt.

Tvillingene 21/5-20/6 

På søndagen prøver du å senke tempoet betydelig. Selv om du er en ganske intens person i bunn og grunn, har du det bra med rolige dager hvor du kan finne tilbake til din indre balanse igjen. Denne dagen passer bra for meditative aktiviteter som yoga eller tai chi.

Krepsen 21/6-22/7 

Selv søndagen blir lat, deilig og luksuriøs. I dag bruker du gjerne penger på deg selv. Det kan være shopping eller en god lunsj eller middag. Dagen handler først og fremst om å koble fra hverdagen og nyte å være ledig. Søndagen virker også å inneholde en eller annen form for aktivitet.

Løven 23/7-22/8 

På søndagen fokuserer du på å ha det bra og at de rundt deg skal ha det bra. Det blir en kreativ dag hvor du føler at du får mye gjort. Denne dagen benytter du også til å utvikle en hobby eller lære mer om en ny fritidsinteresse.

Jomfruen 23/8-22/9 

Søndagen blir en virkelig energigivende dag. Uansett hvordan du velger å tilbringe den, omgir du deg gjerne med mennesker du elsker og står nær. For de fleste Jomfruer passer dagen bra til utendørsaktiviteter, spesielt i de timene solen er oppe. Du trenger nærheten til naturen.

Vekten 23/9-22/10 

Søndagen blir den mest avslappende av alle dagene denne uken. Det er i dag du henter krefter og lader batteriene dine. Det blir en morsom og inspirerende dag hvis du vier den til en hobby, ellers kan søndagen handle om å hvile og ta det med ro.

Skorpionen 23/10-21/11 

På søndagen handler det om utendørsaktiviteter og sosialisering. Du nyter frisk luft og å være sosial med fremmede. Du kan småprate i pølseboden eller med medpassasjerene på bussen. Kvelden byr på god mat, latter og en herlig varm stemning.

Skytten 22/11-21/12 

Også søndagen fokuserer på frisk luft og lys. Her kan det være litt kortere tid ute, men du sørger for å gjøre det meste ut av den tiden. Det blir en behagelig dag hvor du samler energi ved å være sammen med mennesker du er nært knyttet til. Kvelden byr på ny informasjon.

Steinbukken 22/12-19/1 

Den frie dagen du hadde på lørdag gir deg energi og en vilje til å være litt mer målrettet på søndagen. I dag utfordrer du deg selv, og du innser at du faktisk klarer mer enn du tror. Mye disiplin fra din side begynner å gi resultater, og det er godt å vite at du får utbytte av arbeidet du gjør.

Vannmannen 20/1-18/2 

Også søndagen handler om enkle gleder, naturen og familien. Det blir en koselig dag hvor du fokuserer på å prøve å avtale et møte med en person som har lovet deg en tjeneste. Du vil både vise at du ikke glemmer, men samtidig at du er en hyggelig person som folk vil hjelpe.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er du virkelig lat, og du skammer deg ikke over det. Det har vært en intensiv uke, både arbeidsmessig og følelsesmessig, og nå trenger du å fordøye alt som har skjedd og lade opp med ny energi. En god venn holder deg med selskap mens du slapper av, det blir en herlig søndag.

Powered by Labrador CMS