Dagens Horoskop: Søndag 18. August

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske intensiv dag hvor du bestemmer deg for at du har kommet til et bristepunkt i livet ditt. Du er lei av det gamle og nå vil du forandre det du ikke er fornøyd med. Det kommer til å ta tid å nå målene, men det kan være verdt det.

Tyren 20/4-20/5

Du er en person som liker å være med en større gruppe eller i store forsamlinger. Idag får du ta del i noe du egentlig ikke liker så godt, men som også kan vekke en del vemodige minner hos deg. Det blir en underholdende dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er akkurat som alle andre når det kommer til bortforklaringer. Det finnes noe du virkelig ikke vil bruke dagen din på og da finner du på alle mulige anledninger til å utsette, selv om du burde ta tak i det her og nå.

Krepsen 21/6-22/7

Du er en veldig morsom person når du vil og det vil du idag. Du viser både dine sjarmerende og mer alvorlige sider og det blir satt pris på. Akkurat det at du er dyp samtidig som du kan være barnslig, gjør deg attraktiv i mange personers øyne.

Løven 23/7-22/8

Idag sier du ifra, som bare en Løve kan. Det er ganske sjeldent du blir forbannet, men når du vel blir det, så bør ingen stå i veien for dine utbrudd. Idag går en venn litt for langt og det er da du sier ifra.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om kjappe beslutninger og om å være veldig effektiv. Det er ikke ofte du er så driftig som du er idag. I løpet av dagen får du berømmelse for noe du har skapt.

Vekten 23/9-22/10

Du er ikke vanskelig å overtale idag. Når en venn foreslår at dere skal finne på noe, blir du ivrig og glad. Du vil helst ikke være alene med tankene dine og fundere for mye akkurat nå. Kvelden handler om en flørt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du styrer samtalene idag og blir sint på deg selv for at du ikke lar den andre parten ta mer plass. Det er som om du ikke kan noe for at du må synes og høres, spesielt idag. Det er Solen som gir deg behov for å bli sett.

Skytten 22/11-21/12

Du dysser ned en konflikt ved og ikke prate om den. Det er kanskje ikke så effektivt i lengden å begrave følelsene sine på denne måten, men iblant kan du være veldig korttenkt i din tankemåte og der er du idag.

Steinbukken 22/12-19/1

I løpet av søndagen føler du en nervøsitet som hele tiden øker i kroppen din. Du er forventningsfull samtidig som du er urolig for noe som kommer til å skje imorgen. Du prøver klær, fikser deg og prøver å fokusere på hvor bra morgendagen blir.

Vannmannen 20/1-18/2

Idag velger du å omgås med venner eller familie. Du er med på et prosjekt som skal settes til verks idag og du er veldig spent på hvordan det vil gå. Dagen handler om hete diskusjoner, følsomme temaer og en del latter.

Fiskene 19/2-20/3

Hvordan du enn prøver, så lykkes du ikke helt med å overtale en venn om at alt er bra. Han/hun kjenner deg for godt til å lures av din ytre fasade. Det er bare bra at du snakker om følelsene dine, selv om de er forvirrende.

Powered by Labrador CMS