horoskop

Dagens horoskop: Søndag 17. mars

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag handler det om slekt og familie. Det kan være noe organisert som en familiesammenkomst eller middag, men det kan også være en spontan søndagskaffe med den eldre generasjonen. Det blir en koselig dag hvor du kan slappe av og nyte å slippe å være fornuftig.

Tyren 20/4-20/5 

Søndagen blir starten på et nytt eventyr. Det kan være at du nyter fritiden sammen med familien din og at dere finner på morsomme og litt annerledes aktiviteter. Denne dagen kan også handle om en inspirerende hobby, dine venner, eller bare en mengde deilig egentid.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag tar du vare på deg selv og dine behov. Du ordner gjerne litt hjemme eller oppdaterer garderoben din. Det blir en passe sosial dag hvor du nyter å slippe å gruble så mye. Du tar dagen som den kommer og sørger for å slappe ordentlig av.

Krepsen 21/6-22/7 

På søndagen grubler du mye over hvordan du skal legge opp en plan for å få hele familien til å møtes oftare. Du merker at dere glir fra hverandre fordi alle har så mye å gjøre. I dag kommer du på, ikke bare en, men flere gode ideer for å skape bedre samhold mellom dere.

Løven 23/7-22/8 

I dag er du der for en venn som ikke har det helt bra. Det kan være snakk om fysisk sykdom, men mest sannsynlig har hen private problemer og går gjennom en tøff tid. Selvfølgelig er du der for å støtte og lytte til din venn. Kvelden handler om å forberede deg til neste uke.

Jomfruen 23/8-22/9 

Søndagen handler mye om familien og dine nærmeste venner. Det blir en fin dag hvor dere aktiverer dere sammen. Du liker å samle familien rundt deg, gjerne rundt en kaffe eller middag. Jomfruen mener at all festlighet kan feires med mat.

Vekten 23/9-22/10 

I dag har du påtatt deg flere forskjellige ting, og du har også lovet familie å støtte, følge med eller delta i aktiviteter. Det blir vanskelig å rekke alt, og du kan bli nødt til å prioritere. Her gjelder det å være rettferdig for å unngå å såre involverte parter.

Skorpionen 23/10-21/11 

På søndagen får du hjelp av en venn med et prosjekt du holder på med. Hen er fantastisk på den måten at hen aldri har problemer med å trå til og støtte. Dette er også en person som sitter inne med verdifull kunnskap og masse erfaring. Kvelden blir fysisk aktiv.

Skytten 22/11-21/12 

Søndagen blir en virkelig aktiv dag som du mer enn gjerne tilbringer utendørs hvis været samarbeider. Det er en bevegelse og energi i horoskopet ditt som gjør deg rastløs hvis du blir stillesittende for lenge. I dag er det også på tide å ta opp et følsomt tema med en venn eller familiemedlem.

Steinbukken 22/12-19/1 

Denne søndagen handler om å nyte livet, om luksus og om å være ledig. Dagen blir en drømmestart på et par herlige uker for din del. Enten du er på ferie, nyter den tidlige våren eller bare er generelt sosial og glad, begynner en god tid i livet ditt.

Vannmannen 20/1-18/2 

Søndagen handler om å nyte livet fullt ut. Det kan være hjemmekos, brunsj på byen eller å slappe av i en eksotisk setting som et spa. For deg blir dagen en måte å komme unna hverdagens kjedsomhet på. Det er denne typen opplevelser som får deg til å jobbe så hardt i løpet av uken.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag har du satt av tid til deg selv og en hobby som du elsker, men sjelden har tid til. Du er dårlig til å prioritere deg selv, selv om du har blitt bedre på det den siste tiden. I dag har du tenkt å gjøre det du synes er gøy og ignorere alle pliktene hjemme. Det blir en herlig avslutning på uken.

Powered by Labrador CMS