horoskop

Dagens horoskop: Søndag 16. juni

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du har slurvet litt med både mat og trening denne uken, men i dag bestemmer du deg for å ta tak i begge deler. Du planlegger lunsjbokser og middager samtidig som du lager et treningsprogram. Hvis du ikke trener, planlegger du utendørsaktiviteter som for eksempel turer.

Tyren 20/4-20/5

I dag møter du en eller flere personer som har vært bortreist en lengre tid, og det blir et kjært gjensyn. Du blir litt oppdatert på alt sladderet i deres liv, mens de får sjansen til å bli bortskjemt med dine matlagingsferdigheter. På kvelden får du flere gode nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Selv søndagen handler om å akseptere at du er annerledes i dag enn den du var før. Du savner kanskje litt av den bekymringsløse personen som levde dag for dag, samtidig vet du at det å vokse er en del av livet. Du går en ny, spennende tid i møte.

Krepsen 21/6-22/7

I dag skal du ta tak i den hobbyen som du har ønsket å prøve så lenge, men som du ikke har følt at du har hatt tid til. Tving deg selv til å være aktiv, selv om du er trøtt. Du har godt av å gjøre ting, og energi føder mer energi. Kvelden handler om et familiemedlem.

Løven 23/7-22/8

Søndagen handler om å skape luksus uten at det koster for mye. Det blir en koselig dag som hovedsakelig fokuserer på å være sammen med slekt eller venner. Denne dagen er du gjerne utendørs og suger til deg energi fra naturen. Løven trives best i solen, men kan håndtere alle former for vær.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag koser du deg gjerne utendørs sammen med venner eller familie. Energidippen fra begynnelsen av uken begynner å gi seg, og du kan endelig føle deg pigg og våken. Det blir en bra dag, spesielt hvis dere er utendørs. Jomfruen trenger nærheten til naturen for å ha det bra.

Vekten 23/9-22/10

Du bærer på et gammelt sår som ikke vil gro. Det handler om noe som skjedde for lenge siden, men som fortsatt påvirker deg i dag. Nå er det på tide at du tilgir den personen som såret deg, om ikke for deres skyld, så for din egen. Du trenger å tilgi for å kunne slippe taket og gå videre.

Skorpionen 23/10-21/11

Dette blir en aktiv dag hvor du jobber mye med deg selv og helsen din. Selv om det blir en intensiv dag, sørger du for at det er litt rom for hverdagsluksus. Du skjemmer bort deg selv med noe du har lengtet etter hele uken. En telefon fra en venn gjør deg i godt humør.

Skytten 22/11-21/12

Denne dagen handler om å bli overrasket og om å fordøye informasjon som føles for utrolig til å være sann. Du hører et rykte som du først avfeier som løgn og sladder, men i løpet av dagen får du stadig flere bevis på at det du har hørt faktisk kan stemme.

Steinbukken 22/12-19/1

På søndagen venter et kjært gjensyn. Du kan ha vært bortreist og nå er det familien som gjelder, eller så har et familiemedlem vært borte en stund, og du får muligheten til å kose deg med dem denne søndagen. Uansett blir det en herlig, men veldig rolig dag.

Vannmannen 20/1-18/2

På søndagen passer du på å være sammen så mye du kan med familien. Det blir en koselig dag og en enda koseligere kveld. I dag vil du gjerne dele de gode nyhetene du fikk på fredagen med dine nærmeste. Dette er noe som kan glede hele familien.

Fiskene 19/2-20/3

Søndagen fokuserer mye på hygge hjemme og på familien. Det blir en bra dag der du tar vare på dine kjære, og de skjemmer bort deg i retur. Denne dagen handler om gode nyheter, kanskje ikke for deg personlig, men for et familiemedlem.

Powered by Labrador CMS