horoskop

Dagens horoskop: Søndag 16. juli

Slik blir din søndag. 

Publisert

Væren 21/3-19/4

Søndag blir en bra dag der du serverer masse god mat og kos hjemme med familien. Du vet nøyaktig hvordan du får alle til å slippe det de har i hendene for å tilbringe et par timer sammen. Kvelden handler om å oppdage og tilgi en liten hvit løgn.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir litt roligere enn lørdagen. I dag får du tid til å fikse og ordne litt, noe de fleste Tyrer setter pris på. Uansett om du er på ferie, har fri eller jobber, fokuserer du på å holde omgivelsene dine rene og ryddige. Kvelden byr på vennlig sladder.

Tvillingene 21/5-20/6 

Søndagen handler om å akseptere omstendighetene og gjøre det beste ut av situasjonen. Noen ganger kan det være godt å bli tvunget til å gjøre ting annerledes, det åpner øynene for nye muligheter og det får deg til å tenke utenfor boksen, noe du blir bevisst på i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen i dag handler om dine kjære, og en avgjørelse som dere må ta sammen. Dette er noe du har grublet på en stund, men etter nøye vurdering har du kommet frem til at det er bedre å ha familien i ryggen enn å ta denne avgjørelsen på egen hånd.

Løven 23/7-22/8

I dag takker du nei til morsomme aktiviteter med venner for å prioritere familien din. Løver foretrekker ofte å være sammen med venner fremfor å være hjemme, spesielt unge Løver, men i dag er du sterkt påvirket av Krepsen og dens sterke familiebånd.

Jomfruen 23/8-22/9

Søndag blir avslappende, men veldig koselig. I dag trenger du ikke ta tak i noe som helst og du legger energien på dine kjære og nyter å være sammen. Dagen byr kanskje på en kortere utflukt, men det blir nok bare en ettermiddagskaffe på en koselig kafé eller en lunsj et sted.

Vekten 23/9-22/10

Søndag blir virkelig hva du gjør den til. Du har friheten til å være spontan og finne på noe morsomt eller bare ta det med ro og hvile. Det beste du vet om er å ha fri og bestemme over din egen tid og hvem du vil tilbringe den med.

Skorpionen 23/10-21/11

Søndagen blir stille og rolig, men du tilbringer gjerne tid utendørs. Det kan være snakk om en rolig spasertur eller bare kaffe på en koselig kafé. Du vil gjerne ha et lite landskapsskifte, du trenger noe annet enn fire vegger å se på. I dag møter du en sterk og karismatisk personlighet.

Skytten 22/11-21/12

Søndagen blir en rolig dag hvor du tar ting som de kommer. Selv om du er aktiv i dag, pass på at du ikke planlegger for mye, du trenger tid til å hvile og bare samle energi. I dag vil du gledelig motta nyheter om en nær venn.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen blir også ganske lang og intens, men man bremser litt, mest bare for å henge med. Kvelden handler om familie og samvær, uansett om det er familiemiddag eller bare en liten søndagskos foran TV-en.

Vannmannen 20/1-18/2

Søndagen handler om en tålmodighetsprøve, men fordelen i dag  er at du lander der du skal. Det blir en tøff start på dagen, men en deilig avslutning på uka. Du nyter virkelig friheten ved å kunne gjøre som du vil, spise når du er sulten og sove når du er sliten.

Fiskene 19/2-20/3

Søndagen dreier seg om nye venner og dens bekjentskapskrets. Dette er mennesker som både utfordrer din måte å tenke på og får deg til å revurdere visse områder av livet ditt. Det blir en lærerik og utviklende dag. Kvelden byr på trening av noe slag.Powered by Labrador CMS