horoskop

Dagens horoskop: Søndag 15. oktober

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Søndagen handler om å gjøre ting bare for deg selv. I dag følger du din magefølelse, og dagen dreier seg om ting du brenner for. Det kan være en hobby, en kunstnerisk uttrykksform, eller bare tilbringe tid med dem du elsker mest.

Tyren 20/4-20/5 

I dag fokuserer du på å føle deg bra og å komme deg etter en lang uke. Det blir en dag som passer godt for enkle gleder, som trening, en hjemmespa-dag eller bare å krype opp i sofaen med en god bok. Du tillater deg å ha et avslappet tempo i dag.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også søndagen handler om å slippe taket og gå videre. Det blir en god dag der du føler deg som om du har fått en ny sjanse. I dag er begynnelsen på resten av livet ditt, det kan høres klisjéaktig ut, men det er din sannhet, og det får deg til å føle deg bra.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag ønsker du å omgi deg med nærhet og varme, og det gjør du best ved å være sammen med familien og vennene dine. Det blir en hyggelig, kjærlighetsfull dag der du kan lade batteriene og komme deg emosjonelt etter en tøff uke. Kvelden bringer nyheter.

Løven 23/7-22/8 

Også søndagen handler om personer som står deg nær, men i dag er du litt mer aktiv. Du lader opp til eventyr denne søndagen, og du tar gjerne med vennene dine på en utflukt. For deg er spenning det samme som hvile er for andre. Du lader batteriene best når du har det gøy.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har betydelig mer energi denne søndagen enn du hadde i går. Det er en herlig livsglede som ikke har vært til stede i horoskopet ditt på en stund. I dag nyter du å være utendørs og tilbringe tid i naturen. Jomfruen har jordelementet som sitt, så å være i naturen er en flott måte for deg å lade opp batteriene.

Vekten 23/9-22/10 

På søndagen tar du gjerne en utflukt eller oppdager nye ting i ditt nærområde. Også denne dagen handler om familien og de menneskene du er nær, men i dag er du litt mer aktiv enn i går. I dag kan du treffe en person du ikke har sett på mange år.

Skorpionen 23/10-21/11 

Denne dagen blir ganske aktiv, og for idrettsinteresserte Skorpioner kan den innebære en form for konkurranse. I dag handler det om å prestere og utfordre dine egne ferdigheter. Det blir en morsom, men også intens og krevende avslutning på uken.

Skytten 22/11-21/12 

På søndagen er du fortsatt full av energi og eventyrlyst, men du demper forslagene dine nok til at den tøffeste av vennene dine tør å bli med. Dagen byr på masse latter og mange nye inntrykk. Du nyter hvert sekund.

Steinbukken 22/12-19/1 

Etter en hard uke fortjener du å bli skjemt bort, og hvis det ikke er noen som kan skjemme deg bort, gjør du det selv. Det kan være en massasje, en god lunsj, eller bare å kose deg hjemme med hjemmespa og hyggelige serier. Dagen kan også inkludere mindfulness og trening.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag satser du på aktiviteter som har med hjem og hage å gjøre. Det kan være alt fra rengjøring og klesvask til å forberede hagen for vinteren. Det høres kanskje ikke så gøy ut, men for deg er det terapi å føle at du kan avslutte uken uten uferdige oppgaver, verken på jobb eller privat.

Fiskene 19/2-20/3 

Hvis lørdagen handlet om muligheten for en ny start, handler søndagen om å ta vare på ditt åndelige velvære. I dag gir du næring til sjelen. Det er en dag hvor du reflekterer over det som har skjedd og tar deg tid til å tenke over hva du har lært. Det er også en dag som handler om å kunne tilgi.

Powered by Labrador CMS