horoskop

Dagens horoskop: Søndag 14. mai

Væren 21/3-19/4

På søndagen sliter du med et moralsk dilemma, og det eneste du er sikker på er at du ikke er sikker på noe. Søk svaret i hjertet ditt, det er vanligvis der du tar dine mest empatiske beslutninger. Om kvelden får du selskap av en venn eller et familiemedlem.

Tyren 20/4-20/5

På søndagen planlegger du mye. Det kan være mat for de kommende ukene, hvordan du skal få hverdagen til å fungere logistisk, eller du planlegger når, hvordan og hvor du kan være sammen med venner og bekjente. Mye av denne dagen kretser rundt den kommende tidsperioden.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag befinner du deg i en svært ubehagelig situasjon som du vanligvis ville ha unngått for enhver pris. Siden du ikke har noe valg, prøver du å gjøre det beste ut av situasjonen. Som Tvilling har du en tendens til å tilpasse deg godt når du må.

Krepsen 21/6-22/7

Selv søndagen handler delvis om møtet på lørdag. I dag føler du deg fri på en herlig måte. Ved å handle voksent og ta ansvar for handlingene dine, skaper du en mulighet for deg selv til å gå videre. Kvelden bringer uventede nyheter.

Løven 23/7-22/8

Søndagen blir en ganske kjedelig dag der du må håndtere alle tingene du ikke rakk i løpet av uken. Enten det er rengjøring, klesvask, matlaging eller regninger, prøver du å variere de kjedelige oppgavene med belønninger som en episode av en god serie eller et hyggelig kafébesøk.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har et sterkt behov for endringer akkurat nå, og mange av dem kommer innenfra og ut. I dag bestemmer du deg for å prøve å kvitte deg med noen irriterende uvaner og etablere noen nye, litt mer sunne vaner. Det er vanskelig å gjøre alt på en gang, så ta det gradvis.

Vekten 23/9-22/10

Selv søndagen gir litt tid utendørs, men ikke i like stor grad som lørdagen. I dag har du også andre forpliktelser, så det gjelder å få planleggingen til å gå opp. Du kan være litt av en tidsoptimist, spesielt når du gjør noe du synes er gøy.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag får du et godt råd fra en eldre slektning, men risikoen er at du ignorerer det av gammel vane. Du pleier å gjøre det motsatte av det denne personen sier, en uvane som er dypt forankret i deg. Prøv å se forbi gamle uoverensstemmelser og ta til deg de rådene du får i stedet.

Skytten 22/11-21/12

Søndagen blir på en måte en fortsettelse av lørdagen. Mye av denne dagen kretser rundt beslutningen du er i ferd med å ta. Etter en god natts søvn og litt underbevisst bearbeiding av problemet, kommer du frem til hvilken vei du skal velge.

Steinbukken 22/12-19/1

Etter en lang uke vil du bare hvile. Det kan til og med hende at du ikke engang kommer deg ut av sengen hvis du ikke må. Hvis du har planlagte aktiviteter, sørger du for å utføre dem med minst mulig innsats. Kvelden handler om å kose seg hjemme.

Vannmannen 20/1-18/2

Søndagen blir en dag med kontraster der du både skal fikse ting hjemme og dra ut på et eventyr. Du har mye som skal gjøres i løpet av relativt få timer, så det gjelder å være effektiv. Kvelden blir annerledes og veldig tålmodighetkrevende.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en slektning eller et familiemedlem som slurver veldig mye med økonomien sin. Selv om det ikke er et problem for øyeblikket, kan det bli det på sikt. I dag setter du av tid fra din travle timeplan for å hjelpe denne personen, til tross for deres uttrykte motstand.

Powered by Labrador CMS