horoskop

Dagens horoskop: Søndag 14. januar

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På søndagen tar du tak i ulike prosjekter hjemme. Du ønsker at alle rundt deg skal være fornøyde og glade, selv om du må streve for å få alt til å gå opp. Du vil virkelig være til lags i dag og har vanskelig for å si nei, uansett hvor urimelige krav familien din stiller. Dette er en uvanlig side ved deg.

Tyren 20/4-20/5 

På søndagen stresser du ikke. Uansett hvilket prosjekt du tar fatt på, tar du ting ett skritt om gangen. Det er viktig å ha balanse denne dagen. Hvis du forstyrrer balansen din, kan følelsene lett komme ut av kontroll, siden du er litt ekstra følsom akkurat nå. Kvelden dreier seg om et familiemedlem og en gjenforening.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag har du et sterkt behov for at menneskene rundt deg skal holde sammen. Du lytter til dine nærmeste og prøver hele tiden å finne kompromisser som alle kan være enige om. Når det er så mange sterke viljer som det er i din nærhet, kan det lett oppstå konflikter.

Krepsen 21/6-22/7 

Også søndagen byr på utendørsaktiviteter og kanskje en miljøforandring. Hvis du vurderer å bytte bosted, kan denne dagen inneholde en visning eller to. Du forlater gjerne hjemmet tidlig om morgenen og holder deg ute det meste av dagen.

Løven 23/7-22/8 

Denne dagen byr på en herlig overraskelse og masse morsomme aktiviteter. Løven er flink til å planlegge ting, og i dag er intet unntak. Du ønsker å få mest mulig ut av dagene du har fri. Kvelden dreier seg om nyheter og vennskap.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag prøver du å ta en utflukt eller en kort tur. Det kan være et museum, en spasertur i en bykjerne eller bare være utendørs med typiske vinteraktiviteter. Uansett hva du foretar deg, kan en ny omgivelse gi deg inspirasjon å ta med hjem i hverdagen. Du blir gladere og mer opplagt av en miljøforandring.

Vekten 23/9-22/10 

Du har en nær venn som ikke har det så bra akkurat nå, og i dag fokuserer du på vedkommendes behov. Du er en veldig god venn som gjerne lytter, støtter og er empatisk. Hvis noen søker konkrete råd, bør de oppsøke en annen venn; du er ikke den som liker å blande deg inn i andres beslutninger.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag støter du på en gammel, ny venn eller bekjent, og det blir et følelsesladet møte. Du trodde kanskje at du hadde bearbeidet alt som hadde skjedd mellom dere, men bare denne korte gjenforeningen får deg til å innse at du faktisk ikke har gjort det. Ellers er det en rolig og behagelig dag.

Skytten 22/11-21/12 

Du innser at du kanskje har gått litt for langt i går. Du liker å provosere og vekke følelser, men egentlig ønsker du ikke å såre personene du står nær. I dag er en god dag å rydde opp i eventuelle konflikter og underliggende følelser. Du er veldig empatisk og forståelsesfull denne søndagen.

Steinbukken 22/12-19/1 

Søndagen handler om å avslutte en intens, sosial og lang helg. Det kan føles som om luften går ut av deg, spesielt på ettermiddagen. Du kommer til å trenge noen dager for å fordøye alt du har opplevd. Noe avskjerming og tid for deg selv vil gjøre susen.

Vannmannen 20/1-18/2 

Det har vært delvis en utfordrende uke, men nå bestemmer du deg for å snakke med dine nærmeste og se hvordan dere kan lette situasjonen for alle involverte. Du innser at når man har en moden diskusjon og ikke bare er sur og gretten, løser de fleste problemene seg.

Fiskene 19/2-20/3 

På søndagen innser du at du har en helt åpen dag som du kan vie til hva du vil. Ta det med ro og planlegg ikke en haug med aktiviteter bare fordi du kan. Du trenger å hvile ordentlig. Unn deg en dag hvor du tar ting som de kommer. Vær snill mot deg selv og tilbring tid med mennesker som gir deg god energi.

Powered by Labrador CMS