horoskop

Dagens horoskop: Søndag 14. april

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag føler du deg mer harmonisk enn på lenge. Til tross for en litt annerledes uke, synes du at du har funnet en god balanse mellom arbeid og privatliv. Denne balansen gir deg bedre søvn om natten og gjør det lettere å koble av fra jobben når du er ledig.

Tyren 20/4-20/5 

Søndagen handler om å skape rutiner i familien der dere prioriterer å være sammen. Enten det er middag, en kaffe eller at dere spiller spill eller legger puslespill sammen, handler det om å ha det gøy sammen. Kvelden handler om å planlegge uken.

Tvillingene 21/5-20/6 

Etter å ha tvunget deg selv til å bestemme deg i går, føles livet mye enklere. Ofte føler man seg verre når man ikke har bestemt seg enn når man faktisk har tatt et valg, uansett hvilken vei du går. Dagen handler om å gjøre noe hyggelig for deg selv; du fortjener å bli litt bortskjemt.

Krepsen 21/6-22/7 

Søndagen fokuserer også på familien, men kanskje mer på dine nærmeste. Det blir en koselig dag der du gjerne kan gjøre ting sammen med barn og dyr. Du er leken, glad og oppfinnsom, noe som appellerer til den yngre gruppen. Ta frem barnet i deg selv.

Løven 23/7-22/8 

Søndagen egner seg godt til jordnære utendørsaktiviteter. Hvis været er fint, kan du kanskje begynne å pusle i hagen eller ordne på balkongen. Du kan også tenkes å delta i en gruppeaktivitet som gårdsarbeid eller frivillig arbeid ved et idrettsarrangement.

Jomfruen 23/8-22/9 

På søndagen tar du nye tak. Du prøver å tenke litt annerledes for at det skal bli morsommere å være sunn og frisk. Som de fleste jordtegn har Jomfruen mye lettere for å falle for usunne fristelser enn å omfavne det som fremmer helsen din; du synes ofte det sunne er kjedelig.

Vekten 23/9-22/10 

Også søndagen handler om eventyr og å oppdage nye ting. Det blir en morsom dag der du er åpen for annerledes opplevelser og interessante møter. Vekten kan være veldig sosial og begynne å småprate med en fremmed uten problemer, noe vennene dine kanskje synes er litt utfordrende.

Skorpionen 23/10-21/11 

Søndagen handler først og fremst om å ta tak i en konflikt hjemme. Både du og familien din er flinke til å tie ihjel problemene, men du vet at det bare er en midlertidig løsning. Hvis du ikke gjør noe med situasjonen nå, vil problemet komme tilbake og da vil det være enda vanskeligere å løse det.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er det din dag. Du har gått og lengtet etter noe, det kan være en ting, noe du vil gjøre eller en person du vil møte. Søndagen handler helt og fullt om deg og dine behov. Unn deg det du har lengtet etter, og sørg for å nyte dagen.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag kombinerer du noe du må gjøre med noe du synes er gøy. Å gjøre litt av begge deler passer godt for deg, fordi du trives med kravene som stilles til deg samtidig som du kan trenge litt pause fra alle pliktene en stund. Kvelden byr på morsomme nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2 

På søndagen passer du på å følge med en familiemedlem som trenger litt ekstra støtte. Du er alltid der for denne personen, og han eller hun regner med deg. Du vet at du kanskje burde ta et skritt tilbake for at vedkommende skal kunne vokse litt mer, men du har vanskelig for å slippe taket.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er det på tide å ta tak i økonomien. Du har mye som du trenger å gå gjennom. Det handler om alt fra daglige økonomiske beslutninger til en langsiktig budsjett. Oftest synes Fiskene at økonomi er litt kjedelig, men hvis du har et klart mål, blir det plutselig morsommere.

Powered by Labrador CMS