horoskop

Dagens horoskop: Søndag 12. november

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Avhengig av din familiesituasjon kan denne dagen handle om å feire pappa eller bare nyte livet. Det er en glede og varme over dagen, så uansett hvordan du tilbringer den, blir det bra. Mye på søndagen handler om mat og matlaging.

Tyren 20/4-20/5 

Denne dagen handler om å feire noen. Det kan være en pappa, deg selv eller kanskje noen som har bursdag. Det blir en fin avslutning på uken. Du spiser godt og omgås mennesker du er glad i. I dag skyver du bort alt som heter arbeid og plikter.

Tvillingene 21/5-20/6 

Alle kan trenge en pause i sitt stressende liv, og da kan man ta seg tid til å reflektere, filosofere og gjøre åndelig berikende øvelser som yoga eller meditasjon. I dag er det din tur til å bruke tid på ting som får deg til å vokse som person. Det blir en harmonisk avslutning på uken.

Krepsen 21/6-22/7 

Søndagen handler spesielt om fedre og kanskje noen i ditt eget liv, det kan være deg selv, en bestefar eller din far. Det blir en varm dag der du får feire noen som er veldig spesiell for deg. Det blir også en dag der du skjemmer bort deg selv litt ekstra.

Løven 23/7-22/8 

I dag samler du gjerne familien og de nærmeste rundt deg. Det blir en dag der du innser at det er helg og at du har fri. Det er også en dag der du feirer en person som står deg nær. Uansett om det er middag eller kake, blir det en koselig søndag.

Jomfruen 23/8-22/9 

Søndagen blir herlig. Også i dag sørger du for å omgi deg med mennesker du er glad i, selv om det hovedsakelig virker å være din familie heller enn venner. Det blir en dag der du kan slappe av og bare være i øyeblikket. I dag venter noen overraskende nyheter.

Vekten 23/9-22/10 

På søndagen er det farsdag, og det har du tenkt til å feire på din måte. Uansett om du er sammen med din egen far, blir feiret selv eller oppmerksom på en annen far, blir det en herlig dag. Det spiller ikke så stor rolle hvem du feirer så lenge du får feire noen du er glad i. Kvelden handler også om å løse en gåte.

Skorpionen 23/10-21/11 

Uansett om du feirer pappa i dag eller møter andre familiemedlemmer, blir dette en dag som handler om dine nærmeste. Det blir en dag der du prioriterer å være sammen med de du er glad i. Det kan være at dere gjør ting sammen eller bare tar det med ro og koser dere.

Skytten 22/11-21/12 

Søndagen fokuserer på din familie og på å treffes og kose seg. Det kan være en klassisk familielunsj eller en god kaffe. Uansett hvor lenge dere er sammen, blir det et øyeblikk av avslapning for deg. Rundt dine nærmeste kan du være deg selv uten å måtte tenke på hva du gjør eller sier.

Steinbukken 22/12-19/1 

Søndagen blir en skikkelig kosedag der du gjør mange ting for deg selv. Du liker å tilbringe tid med familien deler av denne dagen, enten det er over middag eller litt kaffe. Det viktigste er at du får tid til både dine nærmeste og dine personlige behov. Det kan være mini-spa, trening eller en hobby.

Vannmannen 20/1-18/2 

Søndagen handler mye om familien, en felles aktivitet, men også muligheten til bare å slappe av og hvile. Det blir en koselig og harmonisk dag som byr på en herlig matopplevelse og mye latter. Kvelden handler om å planlegge fremover.

Fiskene 19/2-20/3 

På søndagen prøver du å samle familien. Uansett om det er din egen lille familie eller en større variant med søsken og fettere, kan det være litt utfordrende. I dag klarer du imidlertid å få med de fleste, og dere kan ha en hyggelig ettermiddag sammen. Kvelden blir interessant og byr på en vri.

Powered by Labrador CMS