horoskop

Dagens horoskop: Søndag 11. juni

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag går månen inn i Værens tegn, og da blir det mye Vær-atferd fra din side. I dag setter du deg selv før gruppen, og du er både drivende og svært ambisiøs. Uansett om du bruker dagen til trening, en hobby eller arbeid, er det du som bestemmer.

Tyren 20/4-20/5

I dag puster du ro og harmoni. Det kan være at du leser en god bok, dyrker en kreativ hobby eller tar en lang tur i skogen. Utendørsaktiviteter er spesielt bra for Tyrer som har ting å tenke på og beslutninger å ta. Samtidig som du nyter naturen, bearbeider ditt underbevisste dine problemer.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne dagen tar du det med ro og hviler mye. Det har vært en tøff uke, og du trenger tid til å komme deg. Dagen handler både om å gjøre én ting om gangen og ikke å stresse, men fremfor alt om å gjøre ting du liker å gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

Du stråler denne søndagen. Det er mye herlig og positiv energi i horoskopet ditt i dag. Det du trenger å gjøre er å nyte livet og være helt til stede i øyeblikket. Skyv bekymringer til side og ta en pause fra hverdagen. En god dag å tilbringe utendørs.

Løven 23/7-22/8

I dag klarer du å senke tempoet skikkelig. Det blir en herlig dag som byr på virkelige perler av opplevelser. Akkurat nå setter du stor pris på ro og å være sammen med familie eller venner. Enkle gleder som kortspill eller lek er naturlige innslag denne dagen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du står overfor et vanskelig valg som har med gårsdagen å gjøre. Det handler om du skal tilgi vennen din slik at begge kan gå videre, gi hen en ny sjanse eller bare kutte båndene og ikke tilgi. Svaret på dette dilemmaet avhenger av hvor godt vennskapet er.

Vekten 23/9-22/10

Det virker som om du har fått deg en fysisk aktiv hobby eller at du har begynt å trene. Dagen dreier seg om å utfordre deg selv og presse deg litt mer enn vanlig. Du vil se hvor grensen for din fysiske kapasitet går, men spørsmålet er om du virkelig skal presse deg så hardt i dag.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er du veldig tvilende, og det skaper ganske mye konflikt. Du kan ikke helt stå for meningene dine fordi du er redd for å såre noen du bryr deg om. Det mest ærlige i denne situasjonen er å takle eventuelle konflikter som oppstår samtidig som du er tro mot deg selv og meningene dine.

Skytten 22/11-21/12

Dette er en dag du med fordel kan tilbringe utendørs. Frisk luft og solskinn bidrar til å gi deg den energien du trenger for den kommende uken. I løpet av denne dagen møter du personer som har mye å fortelle, og du er en ivrig lytter.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen blir en dag der du fokuserer på hjemmet, deg selv og din framtid. I dag vurderer du utdanninger og kurs, og du lager gjerne en femårsplan for å nå dine mål. Steinbukken liker at ting er strukturert.

Vannmannen 20/1-18/2

På søndagen virker du å føle deg litt slapp og foretrekker å være inne hvis muligheten byr seg. Dette er en dag som passer bra til å tilbringe med en god bok som selskap eller kanskje et film-maraton. Om kvelden snakker du med et familiemedlem.

Fiskene 19/2-20/3

Dagens lekse er å ikke vekke bjørnen som sover. Du har møtt en verdig motstander i en ganske harmløs konkurranse, og du merker at det som er morsomt for deg, er blodig alvor for vedkommende. Dette blir en nyttig lærepenge for senere. Ellers blir det en herlig og aktiv dag.

Powered by Labrador CMS