horoskop

Dagens horoskop: Søndag 11. februar

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Søndagen handler om ditt indre og å utvikle deg som menneske. Du søker dine egne sannheter og tillater deg selv å utforske nye områder som kan grense til det spirituelle eller new age. Dette er noe som vanligvis ikke tiltrekker Væren, men akkurat nå er du nysgjerrig på dette området.

Tyren 20/4-20/5 

I dag vil du gjerne være sammen med slekt og familie. Det er en dag med mye utendørsaktiviteter på gang. Du nyter litt ekstra hvis været er bra, ellers er du fornøyd med den friske luften og det hyggelige selskapet. Du har ikke så høye krav når det gjelder helgeaktiviteter.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag står mye beslutningstaking på agendaen. Det dreier seg både om økonomiske beslutninger, men også om å få hverdagen til å falle på plass. Hvis du har en familie, er det en god dag å ta opp emner som tidsplaner, ansvarsfordeling og andre ting som kan forenkle hverdagen deres.

Krepsen 21/6-22/7 

På søndag er det full fart. Du har en mengde rastløs energi som du trenger å få ut. Hvis du driver med idrett, er det en utmerket måte å kvitte seg med litt av overskuddsenergien, ellers kan klassiske vinteraktiviteter eller bare en lang spasertur gjøre susen. Kvelden handler om økonomi.

Løven 23/7-22/8 

Søndagen blir en rolig dag; lørdagens aktiviteter tappet deg for energi, og du trenger å få hvile skikkelig. For noen kan det bety å delta i litt roligere aktiviteter eller møte en venn, mens andre Løver knapt forlater sengen hele dagen.

Jomfruen 23/8-22/9 

Denne dagen handler om å oppleve nye ting og å ta dagen som den kommer. Mange Jomfruer har en sterk interesse for kunst eller kultur, og i dag er det en god dag å gjøre aktiviteter innenfor disse områdene. Kvelden blir overraskende koselig.

Vekten 23/9-22/10 

I dag handler det om en hobby. Du har blitt veldig interessert i noe som gir din kreative side utløp. Du trenger å få uttrykke deg kunstnerisk, enten det er gjennom kunst, fotografering eller matlaging. I dag skjemmer du bort dine nære og kjære.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er det venner og familie som står i fokus. Det blir en rolig og koselig dag der du først og fremst fokuserer på de sosiale aspektene. For den litt mer sportslige Skorpionen kan det også innebære fysisk aktivitet sammen med dine nære og kjære. Kvelden handler om et uvanlig forslag.

Skytten 22/11-21/12 

I dag står du opp for det du tror på, og det kan være utfordrende for deg siden du liker å være den alle liker. Det du trenger å gjøre er å tenke fornuftig og gjøre det du tror på, selv om det ikke er det noen i din omgangskrets vil at du skal gjøre. Vær sterk for deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1 

Også søndagen fokuserer på de sosiale aspektene, men med en mer utendørsorientert tilnærming. Hvis været er bra, kan dagen til og med inkludere en utendørs lunsj, ellers prøver du å gjøre det beste ut av dagen uansett vær. Kvelden byr på en morsom overraskelse.

Vannmannen 20/1-18/2 

Denne dagen fokuserer mer på yngre mennesker og deres behov. Det kan være barn, slektninger eller yngre venner. Du tilpasser deg mye til hva de vil gjøre, og det blir både morsomt, annerledes og litt eventyrlig. I dag får du gode nyheter som angår et kjøp av noe slag.

Fiskene 19/2-20/3 

Denne dagen handler om å unne seg selv. Det kan være alt fra en god kopp kaffe til en herlig tur med din beste venn. Uansett hva som står på menyen, blir det en inspirerende søndag som gir deg den positive energien du trenger for den kommende uken.

Powered by Labrador CMS