horoskop

Dagens horoskop: Søndag 10. september

dagens horoskop

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag havner du i en situasjon som krever mot for å komme deg ut av. Det kan handle om å tørre å stå opp for dine meninger og si sannheten slik du ser den. Noen ganger kan ærlighet såre, men som regel er det bedre å være ærlig enn å prøve å dempe situasjonen med løgner.

Tyren 20/4-20/5 

I dag blir du utfordret fysisk, og du tar utfordringen selv om du kanskje er litt nølende. Du innser at du har mer å gi enn du trodde. Noen ganger trenger man bare litt dytt i riktig retning for å komme i gang. Kvelden bringer med seg mye sladder og en morsom overraskelse.

Tvillingene 21/5-20/6 

På søndagen holder du gjerne på med fysisk aktivitet. Du liker å bevege deg og har ingenting imot å møte nye mennesker gjennom en aktivitet eller hobby. Tvillingen er flink til å klare seg alene, siden du vanligvis har lett for å skaffe nye venner. Du føler deg sjelden ensom.

Krepsen 21/6-22/7 

Søndagen blir en dag der du virkelig kan utfolde din eventyrlystne side. Du har en fantastisk morsom dag, og det er viktig for deg å kunne utfordre deg selv både fysisk og mentalt. Søndagen bringer med seg nye omgivelser og interessante møter for noen Krepser.

Løven 23/7-22/8 

I dag går månen inn i Løvens tegn, og med dobbel ildenergi er alt mulig. Du gjør søndagen til din dag. Hvis du har muligheten, utfordrer du sannsynligvis deg selv på en eller annen måte. I dag er det gode sjanser for at du møter en person som har vært i tankene dine den siste tiden.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har en uvanlig aktiv søndag å se frem til. Vanligvis betrakter du søndager som den eneste dagen i uken da det er greit å slappe av, og det sitter dypt i deg. I dag vil du, i motsetning til din vanlige søndagsrutine, gjøre noe som utfordrer deg og tvinger deg til å strekke grensene dine.

Vekten 23/9-22/10 

I dag vil du aller helst tilbringe tid med vennene dine. Det kan være en avslappet brunch, en treningsøkt sammen, eller bare en lang spasertur med litt sladder. For deg er det terapi å kunne ventilere både store og små ting med mennesker du har full tillit til.

Skorpionen 23/10-21/11 

Søndagen dreier seg om perfeksjon, og det er en nyttig leksjon for den impulsive Skorpionen. Du misliker detaljnivå, enten det gjelder arbeidet eller som her, en hobby. Dessverre er den bitre sannheten at for å bli bedre, må du også være i stand til å endre små ting. Kvelden handler om en slektning.

Skytten 22/11-21/12 

I dag møter du personer som du ikke kjenner så godt, og ditt første instinkt er å holde deg i bakgrunnen til du har fått en bedre følelse av hvem du har med å gjøre. Prøv å ikke være så mistenksom, vær åpen og del deg selv med andre, og vær ærlig om dine følelser. Hvis du gjør det, vil det bli en herlig søndag.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag tar du latskap til et nytt nivå. Du sover godt, unner deg en deilig frokost eller brunch. Det kan bli en spasertur eller en tur på kafé. I dag kan du trene eller bruke noen timer på en hobby du liker så lenge det er på dine egne vilkår. Du tenker mye på gårsdagens tekstmelding.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag føler du deg litt mer komfortabel selv om miljøet eller personene du er sammen med, er veldig forskjellige fra deg. For deg er det naturlig å prøve å sette deg inn i hvordan disse menneskene oppfører seg. Du har en genuin nysgjerrighet på deres bakgrunn. Kvelden handler om å prate med familien.

Fiskene 19/2-20/3 

Selv i dag handler det om å være tydelig med hva du føler og hva du mener. Våg å ta plass og vær komfortabel med å være ubekvem. Du kan kanskje miste noe ved å stadig utfordre ting, men du vil oppdage at du vinner mer enn du taper på lang sikt.

Powered by Labrador CMS