Dagens Horoskop: Søndag 10. Mars

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen idag blir ganske langsom. Du er ikke i din beste form og du foretrekker å være hjemme og hvile selv om du kjeder deg. En venn prøver å overtale deg til å bryte isoleringen, men det er tvilsomt at denne personen lykkes.

Tyren 20/4-20/5

Idag har du mye å gjøre, men du velger ditt eget tempo for du orker ikke stresse. Selv om du bare jobber med halve maskiner, får du en del gjort. Dagen handler også om å hjelpe en slektning med å fullføre et oppdrag han/hun har.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av søndagen passer du på å komme ikapp med du må ha gjort. Du har havnet etter de siste ukene, men idag har du både energi og inspirasjon til å få mye gjort. I løpet av dagen får du høre sladder som gjør deg nysgjerrig.

Krepsen 21/6-22/7

Du hviler mye denne søndagen. Det har vært en intensiv lørdag og nå har du behov for søvn og mat. Idag har du tett kontakt med en venn for å finne ut av en misforståelse. Du vil ikke at han/hun skal være sint på deg. .

Løven 23/7-22/8

Det finnes en hel del å fundere over denne helgen. Mye har skjedd og det gjelder å sortere tankene og finne ut av hva du føler. Det finnes en person du veldig gjerne skulle omgås med, om han/hun ikke var opptatt med noe annet.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som gjerne forsvarer det du tror på om du tror deg hjelper deg med å komme fremover. Det er sjeldent du legger unødvendig energi på å diskutere med noen bare for at det er gøy å diskutere. Kvelden blir veldig koselig.

Vekten 23/9-22/10

Du legger over ansvaret på en kollega eller venn idag og det viser seg å være en bra beslutning. Denne personen viser hva han/hun er god for og det resulterer i at mye blir gjort. I løpet av ettermiddagen får du et spørsmål som har med en ferie å gjøre.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er ikke spesielt redd for å havne utafor, men du synes det er kjedelig når du ikke blir invitert til en fest eller middag. I din verden utelukker man ikke noen, om ikke eventet er veldig privat.

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du det med ro. Etter en morsom helge, har du behov for å tenke over situasjonen du er i. Noe har endret seg i løpet av helgen og ud er ikke helt hva du føler. Idag prøver du til og med å presse en venn for informasjon som han/hun ikke vil gi deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er forsiktig med å uttale deg angående en person du irriterer deg over. Du vet at vennene dine liker denne personen og du vil ikke skape unødvendig konflikt. For varig blir det en morsom, aktiv og interessant dag. Kvelden byr på en del overraskelser.

Vannmannen 20/1-18/2

Søndagen handler om frisk luft og en hobby du har. Det blir en rolig og skjønn dag der du får tid til å samle tankene dine. På kvelden hjelper du en venn å komme i form.

Fiskene 19/2-20/3

Du føler deg ensom. Du har det ikke så bra akkurat nå og hr behov for en venn å lufte tankene dine med, men den som nærmer seg er ikke den personen du vil åpne deg for. Du bør kanskje ta første steget.

Powered by Labrador CMS