horoskop

Dagens horoskop: Søndag 10. desember

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Søndagen handler om å komme til nye innsikter og å akseptere visse ting for hva de er. Det blir en dag hvor du graver dypt inni deg selv for å finne sannheten, og det kan hende det er noe helt annet enn det du forventet å finne. Kvelden handler om å lande i din bevissthet.

Tyren 20/4-20/5 

Det har skjedd mye både privat og på jobben i det siste, og det gjør deg litt følelsesmessig utmattet. I dag prøver du å ta igjen litt mentalt. Det blir en rolig dag der du reflekterer over deg selv som person. På søndagen kommer du og resten av familien til en felles beslutning.

Tvillingene 21/5-20/6 

Gleden ved å gjøre ting du liker varer ved, og du begynner å innse verdien av å prioritere deg selv. Det kreves en dyp forståelse av hvordan du fungerer selv for å innse at omgivelsene dine har det bedre når du har det bra. Det er lettere å gi av seg selv når man er harmonisk.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag handler det om hygge hjemme og adventsfeiring. Du elsker denne tiden på året når du kan kose deg hjemme med familien. Dagen passer også for fellesaktiviteter som kanskje baking av boller og pepperkakehus. Et uventet anrop fra en bekjent kan overraske deg.

Løven 23/7-22/8 

I dag vil du gjerne være utendørs hvis været tillater det. Du trives godt i den friske luften; Løvene liker ofte kjøligere vær og friluftsaktiviteter. Dagen handler om alt som har med vinteren å gjøre. En tilfeldighet i løpet av dagen kan endre noen av planene dine.

Jomfruen 23/8-22/9 

Som et jordtegn er du ikke veldig glad i endringer; du liker det som er trygt og velkjent, og derfor kan du være litt bekymret i dag. Du har en følelse av at det er omveltende endringer på vei. Prøv å akseptere i stedet for å motarbeide det som skjer.

Vekten 23/9-22/10 

Søndagen byr på alt som har med adventstiden å gjøre. Det kan være julepynt, julegavehandel, julemarkeder eller gløgg. Det spiller mindre rolle hva du gjør så lenge aktiviteten setter deg i riktig stemning. Hele denne dagen handler om julestemning.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag nyter du kulden, følelsen av at julen nærmer seg, og endelig kan du fråtse i lussekatter og pepperkaker. De litt eldre Skorpionene kan til og med få for seg å invitere på gløgg, mens de yngre gjerne er utendørs og driver med klassiske vinteraktiviteter.

Skytten 22/11-21/12 

Søndagen blir en koselig dag. Mye fordi du føler deg veldig harmonisk. Å utfordre deg selv i går ga deg ekstra selvtillit; du innser at du kan mer enn du tror. Dagen handler om å lande i uken som har vært og begynne å planlegge jul og julegaver.

Steinbukken 22/12-19/1 

Som de fleste jordtegn elsker du tiden før jul fordi det byr på så mye glede, mat og varme. I dag omfavner du alt som har med advent å gjøre. Denne spesielle søndagen byr på morsomme nyheter som angår din fremtid, noe som er verdt å feire. Kvelden handler om familien.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag sitter du stille i lange perioder, og for å motvirke det, vil du være fysisk aktiv. Det kan være alt fra en spasertur til trening på et treningsstudio. Mye av denne dagen handler om motsetninger og å finne en balanse som fungerer for deg.

Fiskene 19/2-20/3 

Noen Fisker kan være veldig passive i dag; kanskje orker du ikke engang å forlate hjemmet. Det blir en rolig dag der du samler krefter. Selv om du er uvanlig inaktiv, unner du deg litt luksus når det gjelder mat og andre former for hjemmekos. Noen ganger trenger man å hvile.

Powered by Labrador CMS