horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 9. august

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På onsdagen velger du å være sosial i stedet for å være så effektiv som du kunne ha vært. Du har en påvirkning fra Tvillingene som gjør at du gjerne starter prosjekter og er nysgjerrig på det meste, men du har problemer med å finne motivasjonen til å fullføre alt du har startet.

Tyren 20/4-20/5 

På onsdagen kommer det en noe livligere påvirkning inn i ditt tegn, og plutselig blir du veldig sosial og utadvendt. Du snakker gjerne litt ekstra med venner, kolleger og familie disse dagene. Du er nysgjerrig på omgivelsene dine og synes det er morsomt å holde deg oppdatert på de siste nyhetene.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag føles alt lettere allerede fra starten av. Månen kommer inn i ditt eget tegn, og det gjør at du føler deg uvanlig bra. Når du er positiv og vil, kan du flytte fjell om nødvendig. I dag møter du gjerne venner og finner på aktiviteter utenfor jobben.

Krepsen 21/6-22/7 

Det kommer en livlighet og kreativitet inn i ditt tegn i dag. Du føler deg spontan og nesten litt rampete i humøret. Kollegene og vennene dine må passe seg for dine påfunn. Dagen handler også om et løfte du har gitt en venn, og om din evne til å holde det.

Løven 23/7-22/8 

Onsdagen blir veldig styrt, og du blir tvunget til å delta på møter som du egentlig ikke føler at du har tid til. Hold ut og prøv å se det positive i det hele. Kunnskap er nøkkelen til suksess, og i dag får du mye nyttig informasjon hvis du bare lytter ordentlig.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er du uvanlig kreativ, og det gjenspeiles både privat og på jobben. Sommeren har gitt deg energi til å starte forskjellige prosjekter. Onsdag møter du en person du ikke har sett på evigheter. Det blir et morsomt og uventet møte.

Vekten 23/9-22/10 

I dag føler du deg mer fleksibel enn du gjorde i begynnelsen av uken, og det åpner opp for samarbeid og gruppeaktiviteter. I løpet av dagen kan mange hemmeligheter avsløres, og spørsmålet er hvordan det står til med evnen din til å holde tett. Vekten kan noen ganger være litt skravlete.

Skorpionen 23/10-21/11 

Hele onsdagen dreier seg om en konflikt, enten på jobben eller hjemme. Grunnleggende handler det om at visse ting gagner en person, men ikke nødvendigvis deg, og da blir du irritert. Her gjelder det å være ærlig i kommunikasjonen din og fortelle hvordan du føler det.

Skytten 22/11-21/12 

På onsdagen braker det løs skikkelig. Det kommer ut mye informasjon denne dagen, men det er veldig lite som er nyttig. Du innser at ikke engang sjefene dine har full oversikt over hva som skjer. Bruk intuisjonen din og stol på magefølelsen din.

Steinbukken 22/12-19/1 

Rent fysisk er det en stor forskjell på de første dagene i uken og i dag. Du føler deg ganske opplagt, selv om du skulle ønske at du kunne få sove litt mer. I dag holder du løftet du ga til en venn eller slektning. På kvelden får du overraskende, omveltende og morsomme nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag har du en rekke møter som skal avholdes, og det er viktig at du er uthvilt og våken. Det er ikke bare møter som gjelder denne dagen, du forventes også å mingle og være sosial på fritiden din. Mye denne dagen handler om å knytte kontakter.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag ser mye på jobben ut til å dreie seg om gruppearbeid og dine evne til å samarbeide. Du pleier ikke å ha problemer med å tilpasse deg nye oppgaver, men noen personer i gruppen er ikke like tilpasningsdyktige som deg. Det kan oppstå noen konflikter på ettermiddagen.

Powered by Labrador CMS