horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 8. november

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Du planlegger gjerne fremover på denne dagen. Å sette langsiktige mål og arbeide med tall får deg til å føle deg bra. Du trives med å lage rammer for fremtiden. En kollega kan ved et uhell tråkke på tærne dine, og da er det en risiko for at du kan bli mer sint enn du egentlig burde bli for denne typen overtredelse.

Tyren 20/4-20/5 

Onsdagen blir en av de beste dagene denne uken. Selv om du har mye å gjøre, føler du deg opplagt og uthvilt samtidig som du har en mengde gode ideer. I dag finner du også tid til både trening og en hobby. Det er viktig for deg å ha aktiviteter utenfor arbeidet.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også onsdagen handler om å jobbe selvstendig og strukturere arbeidet etter dine egne tanker og ideer. I dag kan du bli litt irritert på folk som prøver å få deg til å endre mening. Du er veldig sterk i din beslutning når du først har bestemt deg for noe. Kvelden innbyr til trening eller annen aktivitet.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er du uvanlig organisert, spesielt med tanke på at det er deg. Det handler ikke bare om at du er effektiv, men du har også gode evner når det kommer til tall og planlegging. En flott dag for å sette fremtidige mål. Kvelden dreier seg om tillit og et løfte.

Løven 23/7-22/8 

Selv på onsdag foretrekker du å kaste deg inn i fysisk arbeid. Du er helst alene med tankene dine i dag. Det er et problem du trenger å finne en løsning på, og du gjør det ved å tenke og arbeide samtidig. Kvelden bringer nyheter.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du får høre om en person som forsømmer arbeidet sitt, og det irriterer deg virkelig. Hans eller hennes sløvhet gjør at alle, inkludert deg selv, får mer å gjøre. Det verste er at han eller hun virker stolt av å komme unna med å gjøre så lite. Du vurderer å ta opp problemet med en leder, men samtidig vil du ikke sladre.

Vekten 23/9-22/10 

Som de fleste fungerer du best praktisk når det er mye jord i stjernetegnet ditt. Kombiner det håndfaste arbeidet med din kreativitet for å oppnå vellykkede resultater. Dette er også en flott dag å vie deg til en hobby der du kan uttrykke din kunstneriske side.

Skorpionen 23/10-21/11 

Som den fargerike personligheten du er, kan du lett havne i konflikter, og det blir ofte en langvarig historie. I dag eskalerer en konflikt innenfor familien eller vennegjengen. Dette er en gammel og følsom konflikt som du er usikker på hvordan den startet en gang i tiden.

Skytten 22/11-21/12 

I dag får du muligheten til å prøve deg på noen nye oppgaver, og du synes det både er gøy og stimulerende å lære nye ting. Vanligvis er du veldig lærenem, men i dag kan det gå litt tregere enn vanlig. Prøv å ha tålmodighet med deg selv. Alt kan ikke mestres på første forsøk.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag har du ikke bare bestemt deg, du har forankret beslutningene dine ved å dele planene med en eller flere personer. Ved å gjøre det offentlig blir det vanskeligere å trekke seg tilbake. Du synes det er deilig at du har kommet så langt; det har vært en lang vei, og det har vært mye du har måttet gi slipp på. I dag har du det bra.

Vannmannen 20/1-18/2 

Onsdag innebærer avslutning av visse oppgaver og starten på andre. Du har nådd en ny fase i prosjektet ditt, og det er spennende, men samtidig tidskrevende. I dag får du også litt tid til å gjøre noe morsomt sammen med familien eller en venn.

Fiskene 19/2-20/3 

Onsdag er det en risiko for at du faller litt etter i planene dine, mest på grunn av hvor mye du har å gjøre. Du blir litt irritert på deg selv for at du ikke er så effektiv som du ønsker å være, men det skyldes nok mer det generelt høye tempoet på jobben enn at du er treg.

Powered by Labrador CMS