horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 8. mai

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Væren er ofte heller lidenskapelig enn romantisk, men i dag får Nymånen deg til å tenke mer på romantikk og forhold enn ren lidenskap. Du planlegger gjerne fremover sammen med partneren din denne dagen. Det kan være planer for sommeren, men også planer som strekker seg mye lenger.

Tyren 20/4-20/5 

Onsdag er en god dag å få litt mosjon, spesielt hvis været er fint. For deg kan det bety en joggetur i skogen eller en lang spasertur med en venn. Nymånen er i Tyrens tegn, og det gir deg en solid energiboost som varer hele måneden. Du vil merke at du orker mer.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har en omgangskrets som ikke er bra for deg, og du vurderer å kutte denne relasjonen. Det handler hovedsakelig om at dere er dårlige for hverandre og at dere vil ha det bedre uten å være sammen. Å fortsette å treffes skyldes mer vane enn at dere virkelig vil det.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er Nymåne i dag, og den gir deg en positiv innflytelse som øker din spirende selvtillit ytterligere. Du er på vei til å ta en ganske avgjørende beslutning, og din nyvunne selvtillit forenkler denne prosessen. Om kvelden prøver du å hjelpe en venn som har det vanskelig.

Løven 23/7-22/8 

Onsdag byr på ulike utfordringer som tester tålmodigheten din. Heldigvis demper jorden det verste av humøret ditt, og du klarer å komme deg gjennom disse utfordringene uten utbrudd. Dagen handler også om å søke svar på visse spørsmål og å lytte til hjertet ditt.

Jomfruen 23/8-22/9 

Nymånen påvirker deg sterkt i dag og får deg til å reflektere over livet ditt på et dypere nivå. Du har tatt en rekke beslutninger om din fremtid den siste tiden, men plutselig stiller du spørsmål ved om det virkelig er den veien du vil gå. Nymånen stiller mange spørsmål ved deres spiss.

Vekten 23/9-22/10 

Onsdag blir en virkelig god dag der du faktisk er snill mot deg selv. I stedet for å stille krav og tvinge deg inn i situasjoner som du synes er vanskelige, sier du enkelt nei, jeg vil ikke. For den konfliktsky Vekten er det et stort skritt å kunne sette grenser for å føle deg bra selv.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag må du konfrontere problemer som andre personer har skapt. Det kan være hjemme eller på jobben. Nymånen gir deg stor tillit til deg selv, og det letter når du har denne typen utfordringer foran deg. Kvelden handler om å si hva du føler.

Skytten 22/11-21/12 

I dag avslutter du noe som har vært en del av deg i lang tid, og det føles litt sørgelig. Denne avslutningen er også en ny begynnelse, og i dag starter du noe helt nytt som gjør deg spent, så det er blandede følelser denne dagen. Kvelden handler om å fordøye alle de nye inntrykkene.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag får du en svært uventet, men veldig positiv tilbakemelding, og det gjør deg glad. Du innser at beslutningen du tok i høst virkelig begynner å gi resultater nå. Du er mer selvsikker og avslappet, noe som viser seg i måten du presterer på. Du leverer på topp. På kvelden venter det morsomme nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2 

Nymånen er sterk i ditt tegn akkurat nå, og den gjør deg mer impulsiv enn vanlig. Du har en evne til å følge din instinkt når du har denne typen påvirkning, og det er vanligvis bra, men i dag kan du få en og annen overraskelse hvis du velger å utfordre reglene.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag blir dine sirkler sterkt forstyrret. Det blir en dag hvor du føler deg bekymret for nyheter du får, selv om de egentlig ikke er dårlige. Akkurat nå er du nervøs på grunn av Nymånens innflytelse på horoskopet ditt, og det får deg til å se problemer i stedet for løsninger.

Powered by Labrador CMS