horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 8. februar

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag får du en idé om en privat investering du kunne tenke deg å gjøre. Enn så lenge det handler om noe i fremtiden, men for å gå videre med ideen din så trenger du økonomisk råd. Det du lurer på er om du skal spare eller låne til denne type investering.

Tyren 20/4-20/5

I dag er du positiv og frampå. Det er en fantastisk energi i tegnet ditt denne dagen som får deg til å ta fatt på ethvert nytt prosjekt med stor entusiasme. I løpet av ettermiddagen vil du få muligheten til å prøve en ny hobby eller aktivitet.

Tvillingene 21/5-6/20

Denne dagen handler om å megle, noe som ikke er din sterke side. Du har innsett at en viss diskusjon har utartet seg og risikoen er stor for at dere begge sier ting dere ikke kan ta tilbake. Du tvinger deg selv til å være voksen og ber om unnskyldning selv om det svir litt.

Krepsen 21/6-22/7

I dag blir du kontaktet av en venn du ikke har hørt fra på en stund. Hen trenger ditt råd i en ganske komplisert situasjon. Du er imidlertid smigret over tilliten, samtidig som du ikke vet om du vil bli dratt inn i denne floken. På kvelden er det familien som gjelder.

Løven 23/7-22/8

I dag begynner du å få kontroll over uken, både privat og jobbmessig. Du har endelig klart å finne en metode som gir deg en viss grad av frihet i det du gjør uten å gå på kompromiss med dine direktiver. Privat er dette en veldig morsom dag. Du har planlagt aktiviteter utover kvelden.

Jomfruen 23/8-9/22

Onsdagen flyter jevnt arbeidsmessig. Privat blir det imidlertid litt mer komplisert. Du har et forslag til et familiemedlem eller nær slektning men denne personen nekter å innse hvor mye rådene dine kan hjelpe dem. Dette er en stolt og sta person.

Vekten 23/9-22/10

Etter å ha brutt mønsteret i går, fortsetter du i samme spor i dag. Du prøver å være i nuet og fokusere på det som er bra for øyeblikket. Det blir en dag som handler om bevissthet, men fremfor alt handler det om å prøve å være positiv.

Skorpionen 23/10-21/11

Onsdagen handler om å ta kontroll over økonomien din. Det kommer kanskje ikke til å gå på en dag, men i dag tar du det første skrittet i riktig retning. Det kan være å starte en sparekonto eller søke økonomisk råd fra en kunnskapsrik person. Dette er et av nyttårsforsettene dine til deg selv.

Skytten 22/11-21/12

Energien din begynner å komme litt tilbake i dag, men det går sakte. En løsning kan være å ikke begynne med for mange ting samtidig, selv om det kan være fristende. Fullfør det du starter og ta en liten pause før du gjør noe nytt. På kvelden ringer en venn.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen handler om å gjøre ting på din måte, i et tempo som passer deg. Det blir en uvanlig harmonisk og koselig dag. Du har en evne til å virkelig være i nuet og nyte de små perlene i hverdagen. I dag vil du motta en oppringning eller tekstmeldinger som overrasker.

Vannmannen 20/1-18/2

Onsdagen ser ut til å dreie seg om papir og om å få orden på diverse dokumenter. Det blir en intens dag hvor du lett kan få vondt i hodet og irritere deg over alle i din nærhet. Må da må du prøve å fokusere på en ting om gangen og ha en liste å krysse av.

Fiskene 19/2-20/3

Onsdag blir en ganske intens dag som fungerer som et bindeledd mellom idé og handling. Du begynner å få grep om hvordan du skal gå frem, men blir samtidig litt skuffet over at det ikke kom mer ut av visjonen din. Kvelden handler om sparre idéer med en venn eller partner.

Powered by Labrador CMS