horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 7. juni

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag har du mye å gjøre, og det kan være vanskelig å holde tritt, spesielt hvis du er sliten etter gårsdagen. Prøv å prioritere det viktigste og fokuser på å få det gjort. Det er bedre å gjøre noen ting ordentlig enn å starte mange forskjellige prosjekter som du ikke fullfører.

Tyren 20/4-20/5

Det har vært en del endringer på arbeidsplassen din, og det er først nå at du begynner å lande i dem. Det blir en dag der visjoner skapes og drømmer blir født. Du trives godt i rollen du har akkurat nå, og en av grunnene er at du har så mye frihet, noe du setter pris på.

Tvillingene 21/5-20/6

Som Tvilling har du en enorm fordel når det gjelder situasjoner der du kan bruke salgsteknikker, argumentasjon og overtalelse. Det er få personer som er så verbalt dyktige som du er, og det er et talent som kommer godt med i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Det virker som om du nylig har fullført et arbeid eller et prosjekt som har vart en stund. Det kan få deg til å føle deg litt handlingslammet i begynnelsen av denne onsdagen. Du vet ikke helt hvor du skal begynne. En kollega hjelper deg med å komme over denne midlertidige sperren.

Løven 23/7-22/8

Du og en kollega konkurrerer litt vennskapelig om ulike oppgaver og prestasjoner på jobben. I dag kan det være noe dere har veddet om, og du vil virkelig vinne dette. Det handler mer om å slå kollegaen din enn om selve prestasjonen.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag har du mye du skal rekke, og da er det en risiko for at du stresser opp deg selv. Det beste du kan gjøre denne dagen er å fokusere på en oppgave om gangen og fullføre den i ro og mak før du går videre til noe nytt. Ettermiddagen og kvelden handler om å hjelpe en slektning.

Vekten 23/9-22/10

I dag jobber du med en person som du ikke kjenner så godt, og du innser hvor mye du egentlig ikke vet om vedkommende. Dagen handler om å mestre ulike oppgaver, men også om å bli kjent med en person og deres historie. Dette er noen som vekker nysgjerrigheten din.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag havner du i en vanskelig situasjon når du blir påminnet om et løfte du har gitt en kollega eller en venn. Du har helt eller delvis glemt hva du har lovet, og nå kolliderer oppfyllelsen av løftet ditt med en annen forpliktelse. Spørsmålet er hvordan du vil velge eller om du i det hele tatt kan velge.

Skytten 22/11-21/12

I dag er det gode humøret ditt som blåst bort, og det er en tendens til at du søker opp eller skaper konflikter med dine nære. Det handler om at du ikke føler deg på topp og da ønsker du å dra mennesker ned på ditt nivå. Du vet at du opptrer barnslig og at du kunne håndtert situasjonen bedre.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er en sjef som gjerne vil sjekke hvor smart du egentlig er. I dag utfordrer vedkommende deg på ulike måter for å tenke utenfor boksen. Det blir både morsomt og vanskelig å henge med i vedkommendes tempo. Kvelden handler om fysisk aktivitet som trening eller sport.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag setter du klare mål å nå før helgen. For deg er det viktig å ha en plan da det kan effektivisere visse oppgaver i arbeidet ditt. Akkurat nå får du ikke tid til å møte familien din så mye, og det synes du er trist. Du ønsker å få mer tid til dem.

Fiskene 19/2-20/3

Du innser at du har gjort en feil, og det vil koste timer å rette opp. Egentlig vil du bare feie alt under teppet og late som ingenting, men du vil handle voksenaktig og ta ansvar for handlingene dine selv om det har en kostnad.

Powered by Labrador CMS