horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 7. februar

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag kommer det jordenergi inn i ditt tegn, og med det blir du litt roligere og har lettere for å konsentrere deg om detaljer og arbeid som involverer tall. En konflikt på arbeidsplassen din kan eskalere i løpet av dagen og forstyrre fokuset ditt. Kvelden handler om et valg.

Tyren 20/4-20/5 

Onsdag er dagen for å se fremover og begynne å tenke på fremtiden både profesjonelt og personlig. Det har vært mye som har skjedd denne første tiden etter nyttår, så det er først nå at du har tid til å stoppe opp og se på hele situasjonen din på en litt mer objektiv måte.

Tvillingene 21/5-20/6 

I løpet av onsdagen prøver du å holde en lav profil. Det har vært en vanskelig tid der du har hatt problemer med å komme overens med en ganske intens kollega. Nå ønsker du å grave stridsøksen i jorden, men kollegaen din sliter med å være voksen og profesjonell; vedkommende er ute etter å starte en konflikt.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag føler du deg tom for energi, og du vet ikke helt hvor du skal begynne dagen. En god idé er å stoppe opp og ta et skritt tilbake. Du trenger perspektiv, og det får du best fra avstand. En venn forteller deg noe veldig intimt, og du er usikker på hvordan du skal reagere.

Løven 23/7-22/8 

Onsdag handler om å gjøre ting på riktig måte. Hvis du ble lett distrahert i går, er fokuset ditt mye skarpere i dag. I løpet av denne dagen satser du på prosjekter som krever tålmodighet og konsentrasjon. I løpet av onsdagen får du tilbakemelding fra en av sjefene dine.

Jomfruen 23/8-22/9 

Også onsdagen blir en dag som handler om å lære ting, men i dag skal du forankre dine nye kunnskaper i mer praktiske situasjoner. Dette er en type læring som passer deg godt. I løpet av dagen kan du føle deg tiltrukket av en medstudent eller kollega.

Vekten 23/9-22/10 

I dag kommer en sjef med et forslag som kan endre noen ting i hverdagen din, og det føles veldig positivt. Samtidig er det personer som er litt misunnelige på fordelene du får, og det kan skape en viss grad av drama på jobben. Her gjelder det at du ikke lar deg påvirke av andres misunnelse.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har en lidenskapelig natur, og når du er overbevist om noe, følger du det, selv om det koster. I dag må du stå opp for din overbevisning; det er personer som prøver å nedvurdere deg bare fordi de kan, og det er ikke en oppførsel du bør tolerere.

Skytten 22/11-21/12 

Denne dagen handler om fokus og struktur, samt å skape orden rundt deg, noe som kanskje ikke er din sterkeste side. Det du trenger er litt veiledning fra en venn eller kollega som er mer organisert enn deg. På kvelden passer det bra å være spontan som en kontrast til denne strukturerte dagen.

Steinbukken 22/12-19/1 

Dagen bringer med seg en hyggelig overraskelse. Det kan være en venn som plutselig dukker opp, et godt tilbud, en mulighet til å realisere en drøm, eller bare litt ekstra omtanke fra noen som står deg nær. Kvelden byr både på hardt arbeid og fysisk innsats.

Vannmannen 20/1-18/2 

Onsdagen handler om et høyere tempo og å få ting gjort på en effektiv måte. Kanskje er du ikke så organisert på jobben som du kunne vært, men du vet hvordan du skal sette fart når det trengs. I løpet av dagen kan ønsket om din tilstedeværelse få deg til å føle deg litt rastløs.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er det en venn eller noen du står nær som synes du fortjener litt ekstra anerkjennelse. Du blir bortskjemt og pleiet, noe som er en hyggelig overraskelse midt i en helt vanlig onsdag. På kvelden får du høre nyheter som angår en eldre slektning.

Powered by Labrador CMS