horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 6. september

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag møter du mange nye mennesker, og det er flott at du er sosial og utadvendt. Du har det enkelt med å forstå mennesker akkurat nå, og du leser dem bedre enn du pleier å gjøre. Ettermiddagen byr på litt hyggelig sladder og mye herlig latter.

Tyren 20/4-20/5 

Onsdagen blir en dag der du tar pause fra dine vanlige oppgaver og fokuserer på et nytt, spennende område. Hvis du er åpen for det, kan dette føre til bedre betalte muligheter ganske snart. I dag er du også åpen for å møte nye mennesker i interessante miljøer.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også onsdagen blir litt krevende. Du stresser for å rekke alt, men ditt største problem er at du blir mindre effektiv når du stresser, og derfor får du mindre gjort. Det du trenger å gjøre, er å fokusere på én ting om gangen i stedet for å sjonglere med flere baller i luften samtidig.

Krepsen 21/6-22/7 

Onsdagen handler ikke bare om deg, men om menneskene du omgir deg med. Det er en person som på mange måter kan beskrives som giftig for deg. Deres forhold har alltid vært preget av drama og konflikter. Nå begynner du å vurdere om det er nødvendig å ha vedkommende i livet ditt.

Løven 23/7-22/8 

Også denne dagen handler om kommunikasjon, men i dette tilfellet handler det mer om å bygge og vedlikeholde relasjoner til kollegene dine. Du kan være rask med å dømme mennesker, og det kan føre til at du går glipp av potensielle samarbeidspartnere. Prøv å være åpen for det som er annerledes.

Jomfruen 23/8-22/9 

Også onsdagen handler om å være synlig i en gruppe. Du bruker dine talenter og stoler på at ditt harde arbeid vil tale for seg. Dessverre er det bare halve sannheten. Det er alltid de som roper høyest som blir mest synlige, spørsmålet er hvordan du skal hevde deg i denne typen gruppe.

Vekten 23/9-22/10 

Det virker som om du igjen er i samme gruppe som i går, men i dag er du litt mer fremtredende. Etter å ha lært å kjenne noen personer litt bedre, føler du deg tryggere på å si hva du mener. Det blir en morsom og annerledes dag som går ganske raskt. Kvelden handler om en slektning og deres økonomiske bekymringer.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag må du ha tempoet allerede fra morgenen av for å rekke alt. De aller fleste Skorpioner er ikke a-mennesker, så det er en risiko for at du ikke får gjort så mye som du håpet de første timene på dagen. Dette bidrar til å øke stresset ditt og kan tvinge deg til å jobbe overtid.

Skytten 22/11-21/12 

I dag møter du den samme personen som gjorde et så sterkt inntrykk på deg i går. Uansett om møtet er planlagt fra din side eller ren tilfeldighet, får du muligheten til å etablere en kontakt. Vedkommende er akkurat like fascinerende som du trodde, og du innser at dette er noen du må bli kjent med.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er du veldig positiv til det meste. Du er enkel å ha med å gjøre, og du begynner gjerne å prate med fremmede, noe som er svært uvanlig for deg. Denne dagen kan handle om yngre personer, barn eller dyr. Du vinner mange hjerter i dag.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag forventes det at du skal samarbeide med en person som ikke lytter. Du har jobbet med vedkommende tidligere, og da har du prøvd å opptre profesjonelt selv om det har vært vanskelig. I dag merker du at sinnet ditt øker etter hvert som dagen går. På kvelden vurderer du hvordan du skal håndtere denne situasjonen.

Fiskene 19/2-20/3 

Det ser ut til å være en del endringer i personalet på arbeidsplassen din, og i dag møter du en ny sjef eller kollega. Dere klikker kanskje ikke med en gang, men ha tålmodighet, dere vil utfylle hverandre på en god måte. På kvelden handler det om sport, trening eller en hobby.

Powered by Labrador CMS