horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 6. mars

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag forsvinner den følelsen av at du ikke kommer til å rekke noe som er viktig. I stedet senker det seg en ro over tegnet ditt, og det lar deg fokusere på en ting av gangen uten å tenke så langt fremover. Onsdagen blir en god dag der du føler deg uvanlig glad.

Tyren 20/4-20/5 

Onsdag tar du tak i et privat prosjekt du har. Det har vært tungt en stund, men nå har du endelig både motivasjonen og energien til å sette i gang. I dag tar du også tid til å møte en venn du ikke har sett på lenge. Det blir en kjær gjenforening.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har en kollega som kan være ganske sur og vanskelig å få til å samarbeide i en større gruppe. I dag anstrenger du deg virkelig for å inkludere denne personen, og du lytter aktivt til deres synspunkter. Det er takket være tålmodighet og utholdenhet som du låner fra Jomfruen, at du lykkes med dine intensjoner.

Krepsen 21/6-22/7 

Når Krepsen føler seg ubekvem, blir den ofte sjenert eller høylytt. I dag velger du en mer tilbakeholden profil for å få sjansen til å observere andre og se hvordan gruppen fungerer. Når det gjelder selve arbeidet, går det lettere. Du er trygg på kunnskapene dine, og din kompetanse vekker beundring.

Løven 23/7-22/8 

Også onsdagen handler om høyt tempo og å rekke mange forskjellige ting på kort tid. Dette er en dag der du sjonglerer med mange baller i luften samtidig, og du opplever det som både morsomt og utfordrende samtidig. Ettermiddagen handler om en opphetet diskusjon med en sur kollega.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har en venn eller kollega som alltid er sen og alltid har de verste unnskyldningene. I dag skal du ikke bli irritert på hen, det tar altfor mye av den positive energien din. Ignorer det og fokuser på deg selv i stedet. Kvelden byr på en virkelig koselig date.

Vekten 23/9-22/10 

Også onsdagen handler mye om fremtiden og din vilje til å utvikle deg. I dag har du flere gode samtaler med en sjef, og du føler at dere begynner å forstå hverandre bedre. Dagen handler også om en beskjed av noe slag og en hyggelig overraskelse.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag får du prøve noe nytt, og hvis det er noe Skorpionen elsker, er det utfordringer og nyheter. Det blir en morsom dag som går fort. Det er ikke bare nye oppgaver du støter på i dag, men også nye kolleger som utfordrer måten du tenker på. Kvelden handler om sport.

Skytten 22/11-21/12 

Onsdag får du hjelp på jobben av en kollega født i jord. Hen har en beroligende effekt på deg og får frem dine litt mer organiserte ferdigheter. Dere jobber godt sammen, og det føles godt å være to. Ettermiddagen passer bra til spontan shopping eller noe lignende. 

Steinbukken 22/12-19/1 

Onsdag handler om å gjøre om og gjøre riktig. Med hjelp av den positive jordenergien som finnes i ditt tegn, lykkes du ikke bare med å løse problemet du støter på, løsningen er både elegant og uventet. En dag der du imponerer sjefene og dine mentorer. 

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag handler det om tall, økonomi og møter. På mange måter blir det en slitsom dag der du gjentar de samme tingene mange ganger bare fordi noen har vanskelig for å forstå hva du sier. Kvelden blir betydelig hyggeligere, da kan du slappe av sammen med en venn eller kollega. 

Fiskene 19/2-20/3 

Onsdag begravde du deg i praktisk arbeid. Ved å undertrykke sterke følelser og fokusere på det du gjør, går dagen raskere. At du pendler så mye skyldes hovedsakelig den forestående nymånen. Du påvirkes alltid sterkt av månen, og nå som den er så nær jorden, blir innflytelsen mer dominerende.

Powered by Labrador CMS