horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 6. desember

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På onsdagen prøver du å forhandle deg til en fordel, og du blir overrasket når det lykkes. Du er også flink til å lytte til andre i dag, og du kan til og med være villig til å inngå kompromiss, selv om du vanligvis avskyr å gi etter for det du tror på. På ettermiddagen får du høre nyttig sladder.

Tyren 20/4-20/5 

I dag tar du det med ro; du har ikke like mye å gjøre på jobben som vanlig, så du unner deg å fokusere på de morsomme tingene. Et møte med en kollega eller en bekjent lyser opp dagen din; vedkommende er en spennende person som tiltrekker deg. Om kvelden har du lovet å delta i en skikkelig utfordring.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag har du veldig vanskelig for å bestemme deg for noe, og det er ikke bra fordi du må ta en del beslutninger på jobben. Du vipper frem og tilbake, noe som gjør at en kollega trer inn og tar over. I dag får du gode nyheter angående et kjøp du har vært bekymret for.

Krepsen 21/6-22/7 

Det ser ut til å være litt andre type aktiviteter på jobben i dag. Kanskje du får prøve deg på nye ting, eller så kan du være med på et kurs eller intern opplæring. Det blir morsomme og lærerike dager der du får høre en god del sladder om både sjefer og kolleger.

Løven 23/7-22/8 

Du er en person som vanligvis er positiv og åpen for det meste, men det er personer som utnytter din generøse natur, og det er på tide at du begynner å øve deg på å si nei når det blir for mye. Dette kan gjelde både arbeid og privatliv. Du kan ikke være med på alt, selv om du vil.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er du uvanlig usikker, og det gjør at hvis du fatter en beslutning nå, vil du angre øyeblikket etterpå. Unngå avgjørelser hvis du ikke må bestemme deg for noe. Skyv alle større beslutninger til slutten av uken eller helgen. Kvelden handler om vennskap og tillit.

Vekten 23/9-22/10 

I dag må du være forberedt på det uventede. Hendelser og personer veves sammen på en veldig annerledes måte, og hele dagen får en litt uvirkelig følelse. Prøv å være åpen og ikke tro at du vet ting på forhånd. La denne dagen bare skylle over deg; da blir det best.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har en kollega som stadig blir utnyttet, men som er for snill til å si ifra. Det kan være både sjefer og kolleger som drar nytte av denne personens uvilje til å si nei. I dag står du opp for kollegaen din og sier nei for vedkommende når hen får en forespørsel som du mener er urimelig.

Skytten 22/11-21/12 

På onsdagen begynner du å føle deg litt bedre, da får du én eller flere fine komplimenter fra en kollega, og det gir deg tilbake en del av selvtilliten din. Det er egentlig ikke en dyp nedtur du har gått inn i, så det er ganske enkelt for deg å reparere selvfølelsen din, og komme tilbake enda sterkere og mer positiv.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag jobber du på en litt annerledes plass med nye oppgaver, og derfor blir du ekstra overrasket når den samme kollegaen som i går, plutselig oppsøker deg også her. Du begynner å ane et mønster, og du kan ikke bestemme deg om du er bekymret eller smigret over oppmerksomheten deres.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du har planer om å dra et sted denne onsdagen, det kan være med jobben, en reise, eller noe som har med en hobby å gjøre. I dag kan været skape problemer for deg, så regn med god margin og ha gjerne en backup-plan hvis ting skulle gå galt.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er du veldig irritert på en kollega som tar seg litt for mye frihet. Mye av måten hen jobber på er veldig fri, både når det gjelder ansvar og i forhold til å bry seg om andre folks meninger. I dag sier du ifra og markerer din misnøye. Kollegaen din blir overrasket over oppførselen din.

Powered by Labrador CMS