horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 5. juni

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Onsdag blir en lett dag, spesielt hvis du kommer til å ha langfri. Du nyter denne dagen og føler deg spontan, både på og etter arbeidstid. I dag snakker du ekstra mye med en kollega. Det er en kilende spenning mellom dere som lyser opp hverdagen.

Tyren 20/4-20/5 

I dag feirer du noe eller noen. Det ser ut til å være knyttet til familien eller en slektning. Kanskje er det en skoleavslutning, en bursdag eller en annen form for merkedag. Det blir hyggelig, men du sørger for å avslutte ganske tidlig. Du har planer for torsdagen.

Tvillingene 21/5-20/6 

På onsdag øker tempoet ytterligere på jobben, og du kan oppleve det som vanskelig å beholde den samme rolige flyten som du hadde i begynnelsen av uken. Dagen kan føles stressende, og hvis du ikke er oppmerksom, er det en risiko for at du tar litt for raske beslutninger.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er mange utfordringer på arbeidsplassen din for tiden, og en av dem er mer belastende enn alt annet til sammen. Det ser ut til å handle om personer, arbeidsfordeling og hvordan noen kommer unna med alt mens andre får dobbelt så mye å gjøre. I dag må du gjøre om ting som andre har gjort feil.

Løven 23/7-22/8 

Også onsdagen blir intensiv på en god måte. Du har mange planer denne dagen, men i motsetning til tirsdagen er du mer strukturert og satser på å gjøre ferdig én ting før du begynner på neste. Kvelden handler om å kunne svare på spørsmål og være sjarmerende samtidig.

Jomfruen 23/8-22/9 

Dagens tips er å være ydmyk nok til å se dine egne mangler og andre personers fortjenester. Dette er ikke din sterkeste side, men når du først byr på deg selv, kan du være veldig bevisst på dine feil. På kvelden kan en invitasjon av noe slag vekke høye forventninger hos deg.

Vekten 23/9-22/10 

Også onsdagen byr på full fart, og du elsker når det går unna. Dette er en morsom dag fordi du får møte interessante mennesker og lykkes i å skape fine kontakter som du kan ha nytte av i fremtiden. Vekten er flinke til å få mennesker til å trives. Du er både sjarmerende og lett å omgås.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også onsdagen følger et trygt og forutsigbart mønster, noe som får deg til å føle deg bra. Rammer gir deg en sikkerhet i det du gjør, og da kan du jobbe i et høyere tempo uten å bekymre deg for å gjøre feil. Det du gjør sitter i ryggraden, så du kan la tankene vandre fritt.

Skytten 22/11-21/12 

I dag vil du realisere visse planer som du har, men da gjelder det å få alle kollegene dine med på laget. Hvis dere ikke drar i samme retning, vil det merkes på resultatet. Dette er også en god dag for å være impulsiv og finne på noe etter jobb.

Steinbukken 22/12-19/1 

Onsdag handler om å feire noe eller noen. Det blir en lang dag og en enda lengre kveld, men du synes det er koselig og du nyter å være sosial. I dag benytter du anledningen til å bli kjent med noen nye mennesker, og med litt flaks kan du til og med knytte virkelig verdifulle kontakter.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag tvinges du til å innse at du må begynne å handle med tanke på høsten. Du har fortrengt visse endringer, men i dag skjer det noe som forandrer alt. Du innser at for å få livet til å gå opp, må du iverksette visse tiltak for å forenkle hverdagen din.

Fiskene 19/2-20/3 

Onsdag blir en stressende og veldig intens dag som begynner tidlig og slutter sent. Her er det bra om du prøver å vise at du kan jobbe i gruppe uten å gå for mye på akkord med din egen integritet. Fiskene har en evne til å kunne tilpasse seg de fleste grupper, men det blir ofte på bekostning av deg selv.

Powered by Labrador CMS