horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 5. juli

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag drar du gjerne på en utflukt, enten etter jobb eller hele dagen, avhengig av om du jobber eller ikke. Det blir en dag hvor du oppdager omgivelsene dine. Du besøker steder du har vært før, men i dag ser du dem med nye øyne og innser hvor mye du har forandret deg den siste tiden.

Tyren 20/4-20/5

Onsdag har du også mye å gjøre, men den store forskjellen er at du kan legge opp aktivitetene dine helt etter eget hode. Du trenger ikke ta hensyn til noen andre. Dette er en dag hvor du lar deg inspirere. Du er kreativ både i uttrykk og handlinger.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag starter du gjerne opp nye prosjekter til tross for at det nærmer seg ferietider. Du har så mange ideer, og nå som tempoet er litt roligere, sørger du for å prøve dem en etter en. Kvelden handler om å lytte til en person som vil be om unnskyldning.

Krepsen 21/6-22/7

Onsdag handler om å uttrykke seg på en kreativ måte. Her gjelder det å våge å tenke annerledes og tøye litt på konvensjonene. Du møter interessante mennesker i dag og imponeres av deres selvsikre måte å ta plass på. På kvelden tar du kontakt med en venn du savner.

Løven 23/7-22/8

Du føler et sterkt behov for å hjelpe andre i dag, men sørg for at det ikke går ut over ditt eget arbeid. Noen ganger blir du litt for ivrig etter å være den hjelpsomme samaritanen at du glemmer hva du burde prioritere. Dette blir også en dag hvor du kan slappe av og nyte sommeren.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag argumenterer du mest for moro skyld enn fordi du må. Du går gjerne inn i heftige diskusjoner med en misunnelsesverdig entusiasme og innlevelse. I dag kan enkelte venner eller kolleger oppleve deg som irriterende og slitsom, men du har i det minste det gøy.

Vekten 23/9-22/10

Onsdag byr på mange morsomme utfordringer hvor du får bruk for dine diplomatiske ferdigheter. I dag er du flink til å få mennesker med ulike meninger til å trekke i samme retning, mye takket være din verbale dyktighet og en god dose humor. Kvelden blir interessant.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag vil du selge inn en idé hos en venn eller sjef. Dette er noe du har tenkt på lenge. Du føler at det begynner å bli på tide å teste ideen din hos noen du stoler på. Du får mye positiv tilbakemelding, men også en del kritikk. Se ikke bare det negative, men husk at helheten er bra.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å starte opp et nytt prosjekt, men når ikke alt flyter fra begynnelsen blir du irritert og slutter brått. Akkurat nå er mangel på tålmodighet din verste fiende. Du må prøve forskjellige metoder før du finner en som fungerer, og for å gjøre det må du ha tålmodighet.

Stenbukken 22/12-19/1

I dag hjelper du noen som har kommet på etterskudd. Det kan være en eldre slektning, en venn eller en kollega. Din innsats blir satt pris på, og du føler glede av å hjelpe til. Dagen handler også om fremtidsdrømmer og trening. Stenbukken kan bli ganske målrettet også når det gjelder kosthold og helse.

Vannmannen 20/1-18/2

På onsdag prøver du å tenke litt mer fra en annen persons perspektiv. Det blir en utfordring siden denne personen og du er så forskjellige, men du liker en utfordring. Hvis du lurer på noe, vær veldig tydelig med hvordan du tenker og resonerer. Også i dag er det en risiko for misforståelser i kommunikasjonen.

Fiskene 19/2-20/3

I dag bør du være åpen for det nye og ukjente. Legg dine forutinntatte meninger til side og la deg rive med av både nye miljøer og møter. I dag får du bli kjent med fantastiske mennesker og du lærer masse nye ting. Hvis du derimot går inn i denne onsdagen med en negativ holdning, kan du få problemer.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS