horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 31. mai

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du er vanligvis sosial og utadvendt, to talenter som du har bruk for denne onsdagen. Ved å holde diskusjoner og spørsmål på et ganske lystig nivå, klarer du å unngå de fleste konflikter. Det som kan være vanskelig for deg er å ikke automatisk ta ledelsen i prosjektet.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir på mange måter en fin, men også en tung dag for deg. Du blir tvunget til å ta farvel med noe eller noen som har vært en del av livet ditt i lang tid. Selv om det er tøft, føles det også riktig på mange måter. Kvelden handler om familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Du går inn i en periode der det stilles stadig høyere krav til din prestasjon og evne til å levere. Disse kravene kan få deg til å føle deg stresset, selv om du vanligvis ikke har noen direkte problemer med å prestere. Prøv å fokusere på én ting av gangen, så vil det bli lettere.

Krepsen 21/6-22/7

I dag har du en del tankearbeid å gjøre, og det gjelder å ha tunga rett i munnen. Dette krever både at du tenker utenfor de vanlige rammene og at du utnytter intelligensen din. Det blir til tider en tøff dag, men den blir også svært givende på mange måter.

Løven 23/7-22/8

Du er ikke like glad som i begynnelsen av uken. På et tidspunkt i går virker det som om selvtilliten din fikk et lite slag, og du er ikke i det hele tatt sikker på om du kan prestere på det nivået som forventes av deg. Løven kan være veldig opp og ned. Du er en person som styres av følelsene dine.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag hjelper du en venn. Det kan være at vedkommende har problemer, eller så trenger de bare et par ekstra hender i et prosjekt de holder på med. Jomfruen er veldig lojal og flink til å stille opp for vennene sine. Kvelden handler om å unne deg noe ekstra. Du fortjener å bli skjemt bort.

Vekten 23/9-22/10

I dag legger du mye energi i et prosjekt på jobben, men for å få det til å fungere slik du ønsker, må du sørge for å ha et godt samarbeid med en annen kollega. Vekten er flink til å skape relasjoner og få ulike grupper til å harmonere, en talent som du utnytter i dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Onsdagen begynner å bli bedre, og det er bra fordi du trenger all din styrke til å møte en utfordring du står overfor i dag. Med det sagt er det likevel rikelig med rom for å skjemme deg selv skikkelig bort.

Skytten 22/11-21/12

Du planlegger fremover denne onsdagen, og det føles godt å kunne gjøre det uten å ha mye bagasje å dra på. For første gang på lenge er du fri til å gjøre som du vil. Ettermiddagen byr på morsomme aktiviteter og hyggelig selskap.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag velger du å legge alle tunge tanker til side og gå inn for å få en god dag. Metoden din er effektiv, og smilet ditt smitter. Du får en hyggelig dag på jobben der du merker at det er mange som setter pris på selskapet ditt. Du er sjarmen selv når du er i godt humør.

Vannmannen 20/1-18/2

Onsdagen blir en intensiv dag der du kan legge alle dine private tanker til side og helt engasjere deg i jobben. Denne dagen handler om møter, beslutningsprosesser og å stå opp for deg selv overfor en sjef. Du er vanligvis ikke den som setter ned foten, men i dag gjør du det med overbevisning.

Fiskene 19/2-20/3

Kanskje du tar et kurs eller annen form for opplæring i dag. Denne dagen handler om mye informasjon og om å absorbere kunnskap raskt og effektivt. Det er bra hvis du ikke bare er uthvilt, men også spiser ordentlig. Fiskene har en tendens til å bli distraherte når de er sultne.

Powered by Labrador CMS