Dagens Horoskop: Onsdag 3. mars

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4 Onsdag blir en tøff dag, og du er litt for sliten til å takle alle aktivitetene du planlegger. Ettermiddagen handler om å lytte og lære, noe du ikke har så mye tålmodighet til akkurat nå. Du blir rastløs av å sitte stille.

Tyren 20/4 - 20/5 Du har mye å gjøre gjøre i dag, og tiden flyr. Du har det gøy og ler mye, enten du har fri eller jobber. På ettermiddagen støter du på en person du har tenkt mye på i det siste. Noen ganger overrasker virkelig skjebnen deg.

Tvillingene 21/5 - 20/6 Dagen handler om angrep og forsvar. Du føler deg angrepet av en kollega eller bekjent og du går du i forsvarsmodus med en gang. Vennen eller kollegaen mener at du overreagerer da du blir enda mer opprørt. Det blir en vanskelig diskusjon.

Krepsen 21/6 - 22/7 Dagen handler om å være litt forsiktig med å si ting til sensitive mennesker. Akkurat nå prøver du å uttrykke deg på riktig måte, og i dette tilfellet kan det skade mer enn å hjelpe. Din venn er ikke mottakelig for kritikk, han trenger støtte og oppmuntring i stedet.

Løven 23/7 - 22/8 Du er ganske flørtende i dag, og det kan vekke sjalusi hvis du har en partner. Vårfølelsene i deg gjør deg ekstra sosial. Hvis du er borte denne uken, kan du ikke unngå å ta kontakt med nye mennesker. Du har behov for variasjon i livet ditt.

Jomfruen 23/8 - 22/9 Noen er litt sjalu på suksessen din akkurat nå, og det er en risiko for at noen snakker bak ryggen din. Vær oppmerksom på blikk – dette er noe som kan bli verre hvis du ikke lykkes å få bukt med det i tide.

Vekten 23/9 - 22/10

Det blir en interessant og variert onsdag hvor du har tid til mange aktiviteter både inne og ute. Du anstrenger deg virkelig for å ha det litt ekstra gøy. Du føler at du trenger det fordi det får deg tenke på alt annet enn hverdagslige problemer.

Skorpionen 23/10 - 21/11 Dagen handler om å si både ja og nei samtidig. Vennen din vil ha en melding du ikke føler deg klar til å sende og så prøver du rett og slett å være litt vag i svarene dine.

Skytten 22/11 - 21/12 Du er ganske rastløs i dag, og dette gjenspeiles ikke minst i humøret ditt som ikke er på sitt beste. Det beste du kan gjøre er å prøve å være aktiv, men spørsmålet er om du har viljen og lysten til å finne på noe. Du foretrekker å få «servert» en aktivitet.

Steinbukken 22/12 - 19/1 Dagen handler om kortsiktige og langsiktige mål. Det er lenge siden du var så motivert som du er nå, og ingenting kan hindre deg i å gi alt du har. En mentor eller leder vil bli imponert over hvor hardt du jobber. Kvelden er full av overraskelser.

Vannmannen 20/1 - 18/2 Det er lett å si at du ikke skal blande deg, men når det kommer til stykket, blir du fortsatt involvert. Du føler både en plikt og et ansvar til å ikke bare se på når det står på som verst. På ettermiddagen venter morsomme nyheter.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du ser en person i det fjerne i dag, og det vekker et skred av følelser i deg. Du skjønner at du slett ikke er like likegyldig som du trodde du var. Om dette er en positiv eller negativ oppdagelse avhenger av om du er singel eller ikke.

Powered by Labrador CMS