horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 3. april

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Onsdagen handler om å sette opp langsiktige mål. Du pleier ikke å like å detaljplanlegge ting, men å trekke opp retningslinjer og skisse ideer er akkurat din greie. Det blir en morsom og inspirerende dag der du får mange nye gode ideer.

Tyren 20/4-20/5 

I løpet av onsdagen har du noen saker som du må avslutte. Selv om du kanskje klør i fingrene etter å begynne på et nytt prosjekt, vet du at det beste for deg er å fullføre det du holder på med for øyeblikket. Kvelden bringer interessante nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er du veldig ettertenksom og alvorlig. Det er sjelden man ser denne siden av deg, men den dukker opp av og til når visse stjernetegn er på himmelen. I dag vender du et klart og åpent blikk mot deg selv og prøver å se hvem du er uten å dømme.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag utfordrer en sjef eller mentor deg til å tenke annerledes. Ta alt du er vant til og snu det helt på hodet. Det kan føre til en del forvirring i tankene dine i løpet av dagen, men det kan også vise seg å være veldig interessant siden du kan se feilene i dine vanlige rutiner på en helt ny måte.

Løven 23/7-22/8 

I dag er du på jakt etter svar. En kollega har oppført seg dårlig, og du vil vite hva vedkommende har å si til sitt forsvar. Du kan være ganske direkte når du uttrykker hva du mener og tenker. Du er ikke den som pakker inn ordene dine. Kvelden handler om en familiemedlem.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag handler det om å gjøre ting på riktig måte, spørsmålet er bare hvem sin måte som er riktig. Det blir en debatt fordi du og din venn tenker veldig forskjellig om dagens aktiviteter. En bekjent tar kontakt med en slags invitasjon, og dette er noe å glede seg til.

Vekten 23/9-22/10 

Også onsdagen blir en rolig dag der det ikke skjer så mye i det hele tatt. Benytt deg av denne midlertidige stillheten før stormen til å gjøre ting du aldri har tid til i vanlig drift. Det er en herlig følelse å ta igjen, både hjemme og på jobb. Kvelden består av kos hjemme og god mat.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag oppstår det et problem på jobben, og du merker at du har vanskelig for å løse det selv om du er både kreativ og vidtrekkende. Du prøver å få hjelp fra en sjef, men vedkommende er like handlingslammet som deg, så det hjelper deg knapt. Når du nesten har gitt opp, kommer en kollega til unnsetning.

Skytten 22/11-21/12 

Du er bekymret hele denne onsdagen. Du prøver å unngå å tråkke på tærne til en ganske følsom kollega, men det er vanskeligere enn du tror. Hen er sensitiv og har en tendens til å overreagere. Velg ordene dine med omhu, og om mulig, unngå denne personen helt.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag handler det om mye logistikk. Du skal pusle sammen aktiviteter og arbeid sammen med andre menneskers timeplaner. Hvis det ikke var fordi du likte utfordringer så mye, kunne denne dagen blitt veldig stressende, men takket være din positive holdning løser du det meste.

Vannmannen 20/1-18/2 

Onsdagen blir en lett dag der du gjør mye nytte uten at det føles sånn. Akkurat nå jobber du sammen med en eller flere personer som du virkelig trives med, og det gjør jobben mindre belastende. Kvelden bringer med seg en ny opplevelse.

Fiskene 19/2-20/3 

Onsdagen blir en intensiv dag som går veldig fort. Du har det gøy og møter mange interessante og inspirerende mennesker. Denne dagen vekker noen spørsmål hos deg, og det er riktig å bruke litt tid på å tenke over fremtiden. Kvelden passer bra for fysiske utfordringer.

Powered by Labrador CMS