horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 29. november

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Onsdagen er en dag der du kan være svært følelsesmessig ustabil. Du prøver å ikke la deg påvirke av kritikk eller stikk, men det er vanskelig, spesielt når en kollega vet hvilke knapper vedkommende skal trykke på. Det har vært en spent stemning mellom dere lenge, noe som blir tydelig i dag.

Tyren 20/4-20/5 

Du har en slektning eller en yngre venn som står overfor en slags livskrise. Det høres dramatisk ut, men egentlig handler det om at vedkommende går fra en fase i livet til en ny. Du er der med gode råd og en ro som hjelper vedkommende å føle seg trygg.

Tvillingene 21/5-20/6 

I stedet for å utfordre tålmodigheten din i dag, sørger du for å prøve å unngå en bestemt person som har en tendens til å gå deg på nervene. Det kan være den enkleste løsningen, men av og til kan det enkle være bra. Kvelden byr på en skikkelig utfordring for din del.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er det på tide å ta fatt på nye oppgaver på jobben. Du går fra en oppgave til en annen, og det er både spennende, litt utfordrende og vanskelig samtidig. I dag kan du støte på problemer knyttet til manglende erfaring; her gjelder det å være sta og ikke gi opp.

Løven 23/7-22/8 

I dag handler det om at du våger å stole på intuisjonen din. Du er ikke det mest intuitive stjernetegnet, men når du føler noe pleier det å være sterke signaler, og dem bør du følge. I løpet av dagen kan en kollega tydelig markere at vedkommende har problemer med deg.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er mye av Tvillingenes innflytelse dempet, og du vil gjerne knytte sammen alle løse tråder du har etterlatt deg. Dette blir en dag som i stor grad handler om å fullføre ting og være fokusert. Kvelden kan by på et hyggelig møte.

Vekten 23/9-22/10 

På onsdagen prøver du å lande litt etter en ustø start på uken. Du har innsett at valg faktisk kan være bra, selv om det alltid innebærer risiko for å velge feil. Det er nyttig for deg å tvinges til å ta beslutninger, fordi det hjelper på selvtilliten din, om ikke umiddelbart, så på sikt.

Skorpionen 23/10-21/11 

Etter å ha tenkt mye fram og tilbake i begynnelsen av uken, har du ikke bare bestemt deg for hvilken beslutning du skal ta, men du har også innsett at det beste du kan gjøre er å snakke direkte fra hjertet. Hvis du prøver å gjøre situasjonen mer komplisert med en innøvd tale, vil det bare virke unaturlig og påtatt.

Skytten 22/11-21/12 

I dag forsvinner litt av balansen inni deg, og da blir det berg-og-dalbanen med følelsene dine. Du kan være hissig, være nær tårer og latter. Den som prøver å presse deg får skylde seg selv; du tolererer ikke at noen prøver å bestemme over deg, så du sier klart fra.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det er mye å gjøre denne onsdagen, og du jobber som en liten maskin. Du har planlagt noe veldig utfordrende enten i morgen eller i helgen, og du prøver å holde tankene dine unna det som kommer til å skje. Om kvelden er du gjerne spontan og gjør noe sammen med vennene dine.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du merker at en eller flere kolleger ser på fleksibiliteten din som svakhet og prøver å utnytte deg. Man skal aldri forveksle Vannmannens evne til å kompromisse med manglende evne til å lede. I dag blir du virkelig irritert, og da setter du foten ned ordentlig. Når du er sint, lytter man.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har en kollega som er strålende, men altfor sjenert til å våge å vise seg frem. I dag prøver du å motivere vedkommende litt slik at han eller hun faktisk kan få ros for innsatsen sin og ikke la noen andre ta æren for arbeidet deres. Det er noe med denne personen som vekker en beskytterinstinkt hos deg.

Månedshoroskopet for november. 

Powered by Labrador CMS