horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 29. mai

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag møtes ideer når du får muligheten til å treffe mennesker som deler de samme visjonene som du har. Dette kan være en form for workshop med personer fra andre arbeidsplasser. Det blir en morsom og sosial dag hvor gjensidig respekt og toleranse for ulik tenkning skinner gjennom hele dagen.

Tyren 20/4-20/5 

Denne onsdagen kretser rundt å gjøre ting for deg selv. Det blir en deilig pause i hverdagen som oser av luksus og eleganse. Dette er en dag hvor du rett og slett skjemmer bort deg selv litt ekstra. I løpet av dagen tilbringer du gjerne tid med en slektning, venn eller kollega. I dag venter gode nyheter som angår økonomien.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også onsdagen kretser rundt å lære seg ting, men i dag ser det ut til å være mer i form av et kurs, utdanning eller noe lignende. Du tar til deg de konkrete tipsene du får av en kollega med langt mer erfaring i bransjen, og du sørger for å innlemme de tipsene i din egen arbeidsmetode.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag forankrer du mange av ideene og visjonene som kom frem i løpet av de første dagene denne uken. Du endrer på rutiner og skaper nye måter å jobbe på, både for at det skal bli mer praktisk, men også for å utfordre både deg selv og dine kollegaer. Alle trenger å tenke nytt av og til.

Løven 23/7-22/8 

Den siste tiden har du fått flere verktøy å jobbe med samtidig som du ikke har hatt tid til å lære deg hvordan du skal håndtere dem. I dag får du muligheten til faktisk å teste ut å arbeide etter den nye tankegangen i praksis, og det blir på mange måter en nyttig erfaring.

Jomfruen 23/8-22/9 

Denne uken får du flere utfordrende oppgaver, og den tøffeste tar du tak i i dag. Her gjelder det å prøve å tenke praktisk. Dagen handler også om å håndtere uforutsette hendelser som kastes i din vei. I løpet av dagen får du også høre et merkelig rykte om en kollega.

Vekten 23/9-22/10 

Du er veldig spontan denne onsdagen, både på jobben og privat. Du føler deg impulsiv og liker å ikke planlegge for langt frem i tid. Mye av denne dagen handler om møter og nye mennesker. Det blir en herlig dag og en virkelig overraskende kveld.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag kommer det inn ny energi i horoskopet ditt, og det vil få deg til å føle deg litt piggere. I dag er en bra dag å ta fatt på nye utfordringer. Du er mer motivert enn du har vært på lang tid. Slutten av dagen handler om å bekrefte at du har rett i en viss sak. Du hater å ta feil.

Skytten 22/11-21/12 

Det er mye du vil rekke, både privat og på jobben denne onsdagen. Det er en risiko for at du må stresse siden du er en tidsoptimist. Mot slutten av dagen oppdager du at det er en mulighet for at du må jobbe overtid, og det passer dårlig med dine private planer.

Steinbukken 22/12-19/1 

Nøkkelordet denne onsdagen er luksus. Det kan handle om enkel hverdagsluksus som en god frokost eller en koselig kaffepause med en venn. Det kan også være en hel dag med skikkelig glamour. Uansett hva du gjør, blir dagen herlig, sosial og rik på positiv energi.

Vannmannen 20/1-18/2 

Onsdag blir annerledes og morsom. Du gjør ting du vanligvis ikke gjør, og du får testet både din intelligens og kreative evner. Denne dagen handler også om å være sosial og utadvendt. Du vil knytte nye kontakter, og i dag har du sjansen til å gjøre det.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag skal du samarbeide med en person du ikke kjenner så godt. Fiskene er flinke til å tilpasse seg, men det er en risiko for at din nye kollega ikke er like tilbøyelig til å akklimatisere seg til det nye som du er. Du bør finne en balanse mellom å kompromisse og å være tydelig med hva du vil.

Powered by Labrador CMS