horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 28. juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Onsdagen handler om en indre reise og å reflektere over om du ikke kan finne svarene du søker inni deg selv. Noen ganger er du litt for ivrig etter å høre på andre, og du glemmer hvor klok du selv er. Kvelden bringer økonomiske nyheter som kan lette planleggingen av sommeren.

Tyren 20/4-20/5 

Onsdagen handler om å unne seg selv og hverdagsluksus. Det blir en koselig dag som byr på behagelige opplevelser for både kropp og sjel. Denne dagen lever du helt i øyeblikket og bryr deg lite om morgendagen. Onsdagen venter på hyggelige nyheter fra en venn eller slektning.

Tvillingene 21/5-20/6 

Onsdagen gir deg friheten til å være ekstravagant, og du setter pris på denne typen frihet. Enten du jobber eller holder på med et privat prosjekt, kan du være veldig uttrykksfull. Som singel er du inne i en sosial periode hvor du gjerne tilbringer tid med venner.

Krepsen 21/6-22/7 

På onsdagen omfavner du din kunstneriske side. Du tillater deg selv å tenke fritt og skape med hjertet i stedet for å bare stole på logikken. Det blir en morsom dag fordi du føler deg fri og glad. Kvelden bringer mer kunstnerisk frihet.

Løven 23/7-22/8 

I dag er du sosial og utadvendt. Du tar gjerne kontakt med personer du ikke kjenner så godt. For deg er det halve moroa å kunne påvirkes og lære av nye mennesker. Kvelden handler om en hobby og å endelig lykkes med noe etter å ha prøvd mange ganger.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag har du satt opp altfor mye å gjøre, og den overfylte timeplanen tapper deg for energi før dagen engang har begynt. Det du kan gjøre er å prioritere det viktigste og dermed forkorte listen over oppgaver som skal gjøres. Kvelden handler om informasjon om en venn.

Vekten 23/9-22/10 

I dag passer det bra å jobbe i større grupper, spesielt hvis du har oppgaver som krever kreativ tenkning. I en gruppe kan dere inspirere hverandre og løfte hverandre. Hvis du har fri, blir det en dag der du søker deg til kulturelle og litt annerledes miljøer.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag vil du gjerne jobbe med hendene i den grad det er mulig. Du synes det er gøy å se hvordan ting vokser frem når du jobber med dem. Det blir en fysisk utfordrende dag, men også en morsom og sosial onsdag. Du møter mange nye og spennende mennesker.

Skytten 22/11-21/12 

I dag har du sjansen til å forbedre litt på kompetansen din. Det blir en berikende dag, men også en ganske intens dag som tvinger deg til å være våken og oppmerksom hele tiden. Om kvelden kan du få muligheten til å få hjelp med problemer som har irritert deg en stund.

Steinbukken 22/12-19/1 

Onsdagen handler om å fokusere og lade opp. Det blir en god dag, men også en ganske lang dag som innebærer en god del tålmodighet og venting. Kvelden består av god mat, hyggelig selskap og mye latter. Kvelden kompenserer for dagen.

Vannmannen 20/1-18/2 

Denne dagen ser litt roligere ut. Du kan legge opp dagen mer etter eget hode, og du har ikke like mange ytre parametere å ta hensyn til. Det blir en god dag der du endelig føler at du kommer i forkant, både med jobben og mentalt.

Fiskene 19/2-20/3 

Onsdagen blir litt mer sosial enn starten av uken. Du liker å tilbringe tid med venner eller kollegaer, enten det er på eller etter arbeidstid. Akkurat nå har du ikke så mye motivasjon når det gjelder jobben, du foretrekker å bruke tid med kollegaene dine fremfor oppgavene dine.

Powered by Labrador CMS