horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 28. februar

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du har to kollegaer eller venner som ser ut til å ha vanskeligheter med å komme overens. Du pleier sjelden å blande deg inn i andres konflikter, men i dag gjør du et tappert forsøk på å megle mellom disse to. Det går overraskende bra, kanskje fordi du er så løsningsorientert som du er.

Tyren 20/4-20/5 

En sjef tar seg tid til å lære deg opp i dag, og du finner ut at hans engasjement og evne til å få alle medarbeidere til å dra i samme retning er unik. Du observerer denne personen for å se hva han kan lære deg av triks, og han deler gjerne sin kunnskap med deg.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du er overbevist om en vei du er i ferd med å velge, men menneskene rundt deg kommer med innvendinger og spørsmål som gjør deg usikker. Tro på deg selv og din magefølelse, den vil vise seg å være like treffsikker som vanlig. Tvillingen har en god intuisjon.

Krepsen 21/6-22/7 

Du kan våkne opp med en bekymring eller en urolig sinnstilstand om morgenen denne dagen uten å vite hva det skyldes. Sannsynligvis er det noe som ditt underbevisste bearbeider, og det skaper en følelse av ubehag i kroppen. Prøv å finne din indre harmoni ved hjelp av beroligende øvelser.

Løven 23/7-22/8 

Selv på onsdag er det mye sympati og medfølelse i ditt tegn. Du jobber også for å skape en god stemning rundt deg, enten du arbeider eller har fri. Ved å lese andre mennesker kan du finne en måte å møte de behovene du støter på.

Jomfruen 23/8-22/9 

På onsdag går du fra klarhet til klarhet. Du begynner å innse hva du vil forandre og hva du kan tenke deg å beholde i forholdet ditt til din venn. Det som er viktig for at forholdet deres skal fungere, er ærlighet med dine følelser. Du må være oppriktig.

Vekten 23/9-22/10 

I dag har du flaks i spill og investeringer, men det dreier seg om mindre gevinster, så det er ingen vits i å bruke mye penger på lotteri eller lignende. Dette er mer den typen flaks som kommer av en tilfeldighet. Kvelden handler om hyggelige nyheter og en virkelig koselig kveld hjemme.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag handler det om tempo, og når Skorpionen stresser, har du en tendens til å ta snarveier, noe som kan slå tilbake på deg selv. I stedet for å skynde på prosessen, glemmer du noe som er veldig viktig, og det setter deg flere skritt tilbake.

Skytten 22/11-21/12 

Det er en ny kollega som interesserer deg mer enn du vil innrømme. I dag får du en sjanse til å skrape litt på den kjølige fasaden for å se hva som ligger under. Du vil ikke bli skuffet. Dette er en varm, intelligent og lidenskapelig person.

Steinbukken 22/12-19/1 

Onsdagen handler om familien og å ha dine nærmeste nær deg. Det er også en dag som byr på en fysisk utfordring og en mulighet til å møte mennesker du ikke ser så ofte. Det blir en livlig dag som går fort, og du får mye ros for din fremgang.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du har begynt å innse visse mangler i prosjektet du jobber med å utvikle, men du har også forstått at det ikke er så enkelt som å rette opp feilene, for da vil du tråkke på visse, sensitive individers tær. Her gjelder det å gå forsiktig frem og veie hvert ord du sier slik at det du sier blir mottatt på rett måte.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag kommer du over noe du har ønsket deg lenge til en fantastisk god pris. Det kan være klær, møbler eller kanskje noen former for hudpleie. All forsiktighet med penger fra begynnelsen av uken er borte. I dag vil du gjøre et kupp. Kvelden byr på fornøyelser som kanskje et restaurantbesøk eller en aw.

Powered by Labrador CMS