horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 27. mars

Slik bli din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag har du mye lettere enn vanlig for å følge strømmen. Du har ingen trang til å være den som leder, noe som er uvanlig for den viljesterke Væren. Du er veldig avslappet og harmonisk, og du finner deg til rette uansett hvilke oppgaver du får eller hvilken situasjon du befinner deg i. 

Tyren 20/4-20/5 

Onsdagen handler i stor grad om glede og å gjøre ting du elsker. Selvfølgelig er det noen må gjøre-saker denne dagen, men du integrerer de kjedelige tingene i de morsomme slik at de ikke merkes så mye. Kvelden handler om god mat og hyggelig selskap med mennesker du er glad i. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Selv på onsdag går alt i ett. Du vil kunne slappe av når påsken kommer og slippe å bekymre deg for det du ikke er ferdig med. Når du bestemmer deg, er du målbevisst og relativt strukturert, noe du viser til denne dagen. Kvelden handler om å lande i å være fri. 

Krepsen 21/6-22/7 

Selv om du føler deg litt mer stabil i følelsene dine, kan du oppleve at du har vanskelig for å ta beslutninger. Du blir handlingslammet når en sjef ber deg om å velge fordi alt føles like bra eller dårlig. Her gjelder det å være tydelig mot sjefen din, det er ikke tid for å prøve å tvinge deg til å ta et valg. 

Løven 23/7-22/8 

Onsdagen handler om å tenke praktisk og handle rasjonelt, noe Jomfruen hjelper deg med. Du pleier vanligvis å stole på magefølelsen din, men i dag er det bedre å bruke hodet i stedet for hjertet. Kvelden handler om å se på en økonomisk investering. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Også onsdagen handler om intense følelser og sommerfugler i magen. Er du singel kan du velge å handle på følelsene dine, men hvis du er i et forhold, bør du kanskje tenke deg om en ekstra gang. Å få en forelskelse på jobb er ganske vanlig, det betyr ikke at du trenger å gjøre noe med den. 

Vekten 23/9-22/10

Både du og et familiemedlem har utviklet noen dårlige vaner i det siste, og i dag sørger du for at du takler dem. Du lager en plan for hvordan du kan rette opp disse uvanene i hverdagen uten at det koster for mye energi og styrke. Kvelden blir aktiv og morsom. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Onsdagen handler om å være ærlig. Skorpionen liker ikke å åpne seg, verken når det gjelder meninger eller følelser. Du holder de ekte tankene for deg selv og sier det du forventes å si. I dag er det bra hvis du bryter med det prinsippet. Du vil tjene på å være ærlig.

Skytten 22/11-21/12 

Du er dårlig til å håndtere stress. Du tror at du gjør det bra, men faktisk pleier du å stresse deg selv slik at du får mindre gjort enn hvis du tar det med ro. Selvinnsikt er kanskje ikke din sterkeste side. I dag får du hjelp til å organisere jobben din, og da blir det lettere for deg å fokusere. 

Steinbukken 22/12-19/1 

Uansett hvor du er denne dagen, merker du at våren er på vei. Det kan være fuglekvitter, en mild bris eller solen som titter frem. Dette setter deg i strålende humør og får deg til å blomstre. Den noe reserverte Steinbukken blir plutselig sosial og åpen, du stråler. 

Vannmannen 20/1-18/2 

Onsdagen har du mye å gjøre hjemme, men du må også få tid til et sideprosjekt som kan ta mer tid enn du har regnet med. Det du trodde skulle gå enkelt og raskt, blir litt mer komplisert på grunn av visse involverte parter. 

Fiskene 19/2-20/3 

Du blir presentert for en mulighet til å endre din hverdag, og dette er gode nyheter, men det innebærer også mer tid på jobben og mindre frihet til å bestemme over ting som fritid og arbeidstid. Dette er et valg du bør vurdere nøye før du gir noe svar.

Powered by Labrador CMS