horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 27. desember

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Roen har gjort deg godt, og i dag har du energi til å tenke på aktivitet. Om du jobber, er tempoet likevel ganske lavt slik at du rekker alt du vanligvis ikke får gjort. Har du fri, kan du anstrenge deg litt mer fysisk, kanskje står ski eller en typisk vinteraktivitet på agendaen.

Tyren 20/4-20/5 

Hvis du jobber i dag, er det en risiko for at du må jobbe overtid. Tiden flyr, og du rekker ikke engang halvparten av det du hadde tenkt. I løpet av denne dagen tar du tak i et privat prosjekt som har ligget altfor lenge. Du får nyttige tilbakemeldinger fra en venn eller partner.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag blir du irritert på et familiemedlem som ikke gjør som du sier. Hen vil alltid gå sin egen vei, selv om den veien hen velger tydeligvis er dårligere enn den dere prøver å lede hen mot. Dette er sannsynligvis en ganske ung person som har behov for å hevde sin selvstendighet.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag prøver du å øke tempoet litt. Kanskje jobber du litt eller møter venner og bruker noen timer på fysisk aktivitet. Det blir en interessant dag der du lærer mye både om deg selv og andre. Det blir en tidlig kveld fordi du er så utmattet.

Løven 23/7-22/8 

Onsdagen har du en del ting du skal rekke. Det ligger mye arbeid og venter på deg etter helgen, men du har bare en kort uke for å rekke alt du vanligvis gjør på fem dager. Har du fri, har dagen et annet tempo.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har lovet en venn eller et familiemedlem noe, men løftet ditt skaper litt kaos for deg. Det beste du kan gjøre er å prøve å finne en måte å oppfylle det du har lovet uten å forstyrre dine andre planer, og det krever litt fantasi fra din side. Hvis du lykkes, blir det en virkelig morsom dag.

Vekten 23/9-22/10 

Årets siste fullmåne bringer med seg styrke og kapasitet til å velge, noe du virkelig trenger akkurat nå. Du vil føle deg tyve kilo lettere når du først har tatt din beslutning. Det er nesten som om du er i humør for å feire litt. Det kan til og med bli en spontan after work etter jobb.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag får du styrken til å sette grenser mot en person som har en tendens til å mase seg til sin vilje. Du orker å si nei, noe som er en kraftanstrengelse fra din side. Dette er en person som er vant til å få det som han eller hun vil, så det er nyttig med et nei nå og da.

Skytten 22/11-21/12 

I dag blir du inspirert, og det hjelper deg med å ta en beslutning. Fullmånen gjør deg mer drivende enn vanlig og gjør det enklere å realisere drømmene dine. Dagen handler også om å komme til enighet med en person som kan være veldig sta. Ha tålmodighet.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag sier du hei til en person du liker veldig godt. Det kan være en kollega som slutter, en venn som reiser bort, eller en bekjent som flytter. Selv om du vet at dere sannsynligvis kommer til å møtes igjen, føles det litt trist likevel. Kvelden handler om å fullføre noe du har lovet å gjøre.

Vannmannen 20/1-18/2 

Dagen dreier seg om utendørsaktiviteter og å bevege seg. Det blir en ganske morsom og annerledes dag der du holder deg aktiv. I løpet av dagen kan du bli overrasket over personens reaksjoner. Han eller hun har en evne til alltid å gjøre det uventede.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag ønsker du å oppleve nye omgivelser og la deg inspirere andre steder enn hjemme. Du kan dra på en kort tur eller bare ta en dagstur, det viktigste er å komme seg ut hjemmefra. I løpet av dagen får du nyheter som kan forvirre deg litt.

Powered by Labrador CMS