horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 26. juli

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Onsdagen følger samme spor som tirsdagen. Du bruker dine ny kunnskap for å fungere bedre i gruppa. Det er interessant å se hvordan folk rundt deg reagerer på din litt mer tilbaketrukne og ettertenksomme side.

Tyren 20/4-20/5 

Onsdagen blir en oppdagelsesreise. Det blir mye gåing denne dagen, så du må sørge for å være forberedt med riktige klær og sko. Du er i strålende humør når du kan være ute og se ting. For deg handler dagen mye om å bare være til stede og oppleve.

Tvillingene 21/5-20/6 

Onsdagen blir det stikk motsatte av begynnelsen av uken. Det blir en dag som er laget for glede og hyggelige møter. Hvis du er singel, er du ekstra åpen for å møte nye mennesker. Det er herlig å være med folk som ikke har noen forutinntatte meninger om deg.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag har du en veldig karismatisk utstråling, og det fungerer som en magnet på mennesker du møter. Du merker at du har en sterk tiltrekningskraft, og du er ikke sen til å utnytte den på riktig måte. Kvelden byr på litt annerledes, morsomme og utfordrende aktiviteter.

Løven 23/7-22/8 

Onsdagen følger samme selvstendige og sterke spor som tirsdagen. Du driver din vilje på en autoritær måte, og ingen stiller spørsmål ved din rett til å lede. Du merker at du liker å være leder og at du faktisk har gode lederegenskaper. Kvelden handler om idrett.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du står ved en veiskille som kan bety noe for fremtiden din. Du har flere valg å ta, men du er ikke sikker på hva du virkelig ønsker. Du kan ta dette valget på to måter - enten med hjertet eller med fornuften. Om kvelden vil du gjerne treffe vennene dine og glemme dine dilemmaer.

Vekten 23/9-22/10 

I dag har du mange ting på agendaen din, så du må holde et høyt tempo for å rekke alt. Vekten er ikke den beste når det kommer til å planlegge, så det er bra hvis du lar det være litt rom for uforutsette hendelser. Kvelden blir morsom og sosial.

Skorpionen 23/10-21/11 

Et kompliment får selvtilliten din til å vokse i dag. Du våger å ta mer initiativ fordi du stoler på din egen dømmekraft på en helt ny måte. I dag er det ingen plass for tvil eller feighet. Du føler deg fri, sterk og selvstendig, noe som gjennomsyrer alt du tar deg for.

Skytten 22/11-21/12 

På onsdagen sier du ja til dine lidenskaper. Dette er ikke en dag hvor du tar fornuftige og rasjonelle beslutninger, men du følger hjertet ditt fullt ut. Det blir en ganske forvirrende dag som fører deg inn på en vei du ikke hadde tenkt å velge fra begynnelsen av. Vær forberedt på det uventede denne dagen.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du utstråler varme og spenning akkurat nå, og det gjør at du plutselig får mange nye beundrere. Til tross for all oppmerksomheten har du vanskelig for å merke at det er noen som flørter med deg. For at du skal oppdage interesse, må den være veldig tydelig uttrykt. Det blir en morsom og leken dag.

Vannmannen 20/1-18/2 

På onsdagen oppdager du en ny verden, bokstavelig talt. Det blir en interessant og lærerik dag, men også en dag som byr på morsomme overraskelser og kulinariske opplevelser. Du får også tid til å slappe av og bare være denne tirsdagen. En perfekt kombinasjon av det meste.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag gir du ikke etter, spesielt når det kommer til konflikter. Du står på ditt, og av og til går du litt for langt med situasjonen. Din mangel på kompromissvilje skinner gjennom i nesten alt. Du setter deg på tvers så snart du ikke får det som du vil.

Powered by Labrador CMS