horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 26. april

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag vil du kompromisse med en slektning inntil du når et punkt hvor du sier ifra. Du har vært villig til å ofre mye de siste dagene for å beholde harmonien mellom dere, men du innser at de utnytter din ønske om å holde fred. Faktum er at utbruddet ditt er mer effektivt enn å prøve å megle.

Tyren 20/4-20/5

I dag føler du deg mye bedre. Du liker å jobbe med ting som fremkaller fantasien og visjonene dine. Du har en sterk drivkraft akkurat nå, og du sørger for å omdanne den til noe positivt. I dag unner du deg litt ekstra luksus, som en god lunsj eller noe fint og vårlig å ha på deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Onsdagen blir en hyggelig dag hvor familien står i fokus. Hvis du jobber, handler dagen om rutiner og å dra nytte av kunnskapen du har. Ettermiddagen og kvelden fokuserer du helt på dine nære og kjære. Du skjemmer gjerne bort familien din med god mat eller overrasker dem på en eller annen måte.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er det ekstra viktig å være tydelig både med hva du vil og ikke vil. Du kan ha veldig sterke følelser når det gjelder mange ting, men du uttrykker ikke alltid følelsene dine med ord selv om du vanligvis er verbal. Dette kan føre til misforståelser.

Løven 23/7-22/8

I dag er du litt hissig, og det kan føre til at du lett havner i krangler, spesielt med slektninger, familie eller nære venner. Du biter tennene sammen på jobben for å vise at du er profesjonell, men når du holder følelsene dine inne, er det en risiko for at de vil boble opp på feil tidspunkt i stedet.

Jomfruen 23/8-22/9

Også onsdagen handler om kompromisser. Det kan være å gå tidligere fra jobben for å rekke et privat ærend, eller å snakke mye i telefonen med en familiemedlem. Du vet at situasjonen ikke er ideell, men samtidig kan du ikke se at du har noen annen mulighet.

Vekten 23/9-22/10

Du drømmer mye om kjærlighet og romantikk nå, spesielt hvis du er singel. På jobben virker det som om du har en flørt eller noen du setter pris på litt på avstand. I dag oppstår det en situasjon der du må samarbeide med denne personen, og det blir varmt mellom dere to.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag handler det om effektivitet, og det er ikke alltid din sterkeste side. Prøv å tenke praktisk heller enn kreativt. Hold deg innenfor rammene for de reglene som finnes, og unngå å ta for mange sjanser. Kvelden bringer morsomme nyheter om en familiemedlem.

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen fokuserer mye på familien og det faktum at du velger å fullstendig nedprioritere deg selv i en viss sammenheng. Resultatet blir at du lider i stillhet i stedet for å stå opp for hva du mener. På kvelden begynner de ambivalente følelsene dine å roe seg ned, og du blir mer positiv.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt friere denne onsdagen og det gjør at du kan legge opp dagen som du vil. Det er visse ting du må få gjort, men ellers kan du prioritere etter hva du føler for akkurat nå. Også denne kvelden blir morsom og utfordrende.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag blir ideene dine utfordret av en sjef eller kollega. Hvis du ikke passer på, kan du begynne å tvile på deg selv. Ikke gjør det, men stå fast ved planene dine. Du vil kunne bevise at du ikke bare tenker riktig, men også på en unik og oppfriskende måte.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir en morsom, men samtidig utfordrende dag fordi du må jobbe i gruppe og kompromisse. Vanligvis er Fiskene veldig tilpasningsdyktige, men det siste tiden har du opplevd visst motstand når det gjelder å justere arbeidet ditt eller tilpasse ideene dine.

Powered by Labrador CMS