horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 25. oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Selv i dag føler du deg bra av å ikke jobbe alene. Du blomstrer når du er blant andre mennesker og kan ventilere ideene og innsiktene dine. Dette er en god dag for å starte en kreativ hobby eller fullføre et kunstnerisk mål du har. I dag ser du ingen begrensninger, bare muligheter.

Tyren 20/4-20/5 

Det ser ut til at du er litt mer opplagt denne onsdagen. Du henter energi fra naturen og fra det faktum at innsatsen din gjør en forskjell. I dag er du uvanlig kreativ, og dette gjenspeiles både i arbeidet ditt og i det du gjør på fritiden. Dette blir en morsom og givende onsdag.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag jobber du sammen med en person som er ganske krevende. Vedkommende vil alltid gjøre ting på sin måte og motsetter seg når de ikke får viljen sin. Selv kompromisser hjelper ikke, da vedkommende mener det bare er én måte å gjøre ting på, og det er deres måte. I dag tar du frem din mer manipulerende side.

Krepsen 21/6-22/7 

Også onsdagen dreier seg om lagarbeid og om å komme videre sammen. Du bør unngå å være den som leder gruppen, da du har problemer med å ta beslutninger alene. Ditt behov for å glede alle kan gå imot evnen din til å fremme prosjektet. En overraskelse venter på deg i kveld.

Løven 23/7-22/8 

I dag bør du lytte til kroppen din og være litt ekstra snill mot deg selv. Som løve tror du at du kan håndtere alt, og når kroppen din protesterer, ser du det heller som en utfordring enn som en advarsel. I dag bør du ta kroppens signaler på alvor, enten det handler om søvn, hvile eller mat.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag oppdager du at å lære å kjenne kollegene dine er litt som å skrelle en løk. Når du har fjernet det første laget, er det flere lag og flere ting å oppdage. Dette er ganske interessant for den vanligvis uinteresserte Jomfruen. Kvelden handler om fordommer.

Vekten 23/9-22/10 

På onsdag tar du på deg en litt mer tilbaketrukket rolle. Selv om du gjerne bidrar med hardt arbeid og støtte til de som trenger det, vil du ikke være den som tar en avgjørende beslutning. Du vil være til glede for alle, og det kan du ikke være hvis du må gå imot noen.

Skorpionen 23/10-21/11 

Noe har skjedd i går som får det til å rase inni deg. Du vil ikke vise deg svak på jobben i dag, så du legger opp en smilende fasade utad for å skjule hvordan du egentlig har det. Kanskje ville du hatt det bedre hvis du snakket med noen du står nære i stedet for å låse inne alle følelsene dine.

Skytten 22/11-21/12 

Onsdagen handler om å følge reglene, og det kan klø i deg å motsette deg. Samtidig vet du at det er nyttig trening for deg å gjøre som noen andre sier uten å stille spørsmål. Det er bra å kunne tenke selv, men noen ganger må du kunne følge en ordre uten å skape problemer.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du får mengder av gode innspill fra både kolleger og sjefen din i dag. Takket være alle rådene og tipsene går dagens utfordringer knirkefritt. I dag får du også en henvendelse angående arbeid, opplæring, eller muligheten til å satse på en drøm du har. Dette tilbudet er bedre enn du våget å drømme om.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er det ekstra viktig for deg å være på jobb, spesielt hvis du vanligvis jobber hjemmefra. Du har personer du vil observere når du kunngjør en bestemt beslutning. For deg er det viktig å danne ditt eget inntrykk av om denne personen er ærlig mot deg.

Fiskene 19/2-20/3 

Onsdagen handler mye om å lytte til de menneskene du møter og jobber med. Det er mye som foregår under overflaten, og du er flink til å oppdage de svakeste signalene om at noe ikke er riktig. Intuisjonen din er sterk, så stol på magefølelsen din.

Powered by Labrador CMS