horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 25. januar

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen blir ikke på langt nær så produktiv som begynnelsen av uken. Du er i dårlig humør denne dagen og du prøver å finne en måte å møte motgangen du støter på. I løpet av ettermiddagen kan en konflikt med en kollega eskalere hvis du ikke er forsiktig.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir ganske rolig innledningsvis. Hvis du har fri, prøver du å komme deg unna og trene litt om morgenen. Jobber du, tar du trening etter jobb hvis du klarer å motivere deg selv til å komme i gang. Du vil trene, men når du kommer hjem om kvelden er du vanligvis for trøtt.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag innser du at du har hatt feil fokus i starten av uken. Hvis du vil nå målene dine må du konsentrere deg om ditt eget arbeid og ikke på det alle andre gjør. Når du kommer til denne erkjennelsen, blir du betydelig roligere. Kvelden handler om familien.

Krepsen 21/6-22/7

Onsdagen blir ganske rolig selv om du fortsatt har mye å gjøre på jobben. Du har mer frihet enn vanlig, og du kan ordne arbeidet ditt litt som du vil, noe du er fornøyd med. I dag merker du at du klikker godt med en yngre leder. Dere er på samme bølgelengde.

Løven 23/7-22/8

I dag er det en risiko for at du kaster bort penger på ting du ikke trenger. Uansett om du handler i butikker eller på nett, mener du at du gjør ekte kupp, men hånden på hjertet, dette er bare ting som tar opp unødvendig plass hjemme.

Jomfruen 23/8-9/22

Det blir en spennende onsdag som handler om forandring. Du får endelig beskjed angående et bestemt problem, og det lar deg begynne å planlegge fremover. Samtidig som du tenker at det blir gøy med et nytt kapittel i livet ditt så er det litt skummelt samtidig.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av onsdagen tar du ansvar på en helt ny måte. Sjefene dine vil bli overrasket over din selvsikre måte å handle på. Etter en litt rotete start på uken føler du deg mer komfortabel i din nye rolle. Kvelden handler om å hjelpe en venn og få dem til å lytte til deg.

Skorpionen 23/10-21/11

Midten av uken blir enda mer dramatisk enn begynnelsen. Du har havnet i en vanskelig situasjon hvor du blir tvunget til å jobbe med en person du har vanskeligheter med å respektere. Vedkommende både sier og gjør ting du synes er uetisk. Du snakker med en leder om hvordan du har det og det hjelper litt.

Skytten 22/11-21/12

På onsdag sier du ifra til sjefene dine. Du er lei av å måtte gjøre andre folks arbeid bare fordi lederne dine ikke kan sørge for å bemanne riktig. Ettermiddagen handler om å ta seg friheter og skille seg ut fra mengden.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen blir veldig bra. Da har du kommet deg helt og føler deg energisk og motivert igjen. Du har en kampvilje og en vilje til å bevise at du har mye å gi. Onsdagen blir også sosial og trivelig. Du henger med folk du liker.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har bestemt deg for å gjøre en investering som du vet kan være til nytte for både deg selv og familien på lang sikt. I dag tar du en avgjørelse uten å konsultere de andre og det kan opprøre noen mennesker. Kvelden blir livlig og ganske sen. Du har mye du vil ta igjen.

Fiskene 19/2-20/3

Det er allerede midt i arbeidsuken og du har ikke rukket å gjøre halvparten av det du har planlagt. En turbulent start har ført til at du har havnet bakpå på flere områder. I dag er det bra om du fokuserer og prøver å få opp tempoet. Kvelden blir informativ.

Powered by Labrador CMS