horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 24. mai

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag blir du virkelig sint og frustrert. Det handler om at ledelsen på jobben krever mer enn du synes er rimelig. Du sier ifra og påpeker at hvis ikke alle oppgavene blir gjort, skyldes det ikke dårlig personale, men dårlig ledelse.

Tyren 20/4-20/5

I dag føler du deg mye bedre, og du kan variere arbeidet ditt slik at det ikke belaster området av kroppen du har problemer med. Det blir en morsom og kreativ dag der du både er effektiv og får mye gjort. Hvis du har mulighet, bør du være utendørs så mye som mulig.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er det mye rastløshet i ditt tegn, og du kan føle en følelse av innesperring både på jobben og i livet ditt. Du trenger å bryte ut og gjøre noe annerledes. Hvis mulig, kan du kanskje bytte oppgaver med en kollega eller gjøre noe impulsivt etter jobben.

Krepsen 21/6-22/7

Onsdagen blir ganske intens, du er stresset og føler press fra flere hold. Det beste du kan gjøre denne dagen er å prøve å ta én ting om gangen. Det er når du har for mange baller i luften samtidig at det kan bli kaos. Nøkkelen til suksess er å fokusere.

Løven 23/7-22/8

I dag rister du av deg alle negative tanker og fokuserer fremover i stedet. Det blir en morsom og livlig dag der du får mye gjort. En kollega uttrykker beundring for deg, og du er litt mistenksom overfor komplimentene deres. Dette er en person som vanligvis har en baktanke med alt.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er det noe spontant og litt lurt over ditt tegn. Hvis du kombinerer denne innflytelsen med din vanlige, skarpe ironi, kan du ved et uhell såre en litt ekstra følsom kollega. Pass på hva du sier rundt denne typen personer.

Vekten 23/9-22/10

I dag stråler du som solen selv, og det kan vekke mistanke hos noen kolleger som har måttet tåle humøret ditt i begynnelsen av uken. Denne dagen venter det nyheter som angår både deg som person og hele familien din. Kvelden handler om trening.

Skorpionen 23/10-21/11

Selv om du ligger bedre an i dag sammenlignet med i går, har du likevel noe å ta igjen. I dag har du muligheten til å få hjelp fra en kollega som ikke kan si nei til deg. Dere diskuterer ideer om sommeren og forskjellige aktiviteter med en venn. Akkurat nå har du lyst til å ha det gøy.

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen blir en dag der læring står i fokus. Du har et sterkt behov for å utvikle deg i rollen din på jobben, og det gjør du best gjennom et kurs eller ved å prøve deg på andre oppgaver. I løpet av dagen møter du en person som imponerer deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Også onsdagen handler om mye arbeid og høyt tempo, men selv om det er litt stressende, føler du deg trygg på at du klarer det. Du er ganske selvsikker akkurat nå, og det merkes tydelig. I dag tar en person kontakt og ønsker å møte deg, du er mer savnet enn du vet.

Vannmannen 20/1-18/2

Arbeidet tar en litt annen retning denne dagen, og du får mer utløp for ideene dine. Onsdagen blir en hyggelig og lærerik dag som baserer seg mye på møter og å bli kjent med nye mennesker. Kvelden byr på god, men enkel mat og hyggelig selskap.

Fiskene 19/2-20/3

På onsdagen trenger du en sterk selvtillit og en jernvilje, to ting du vanligvis ikke har. Hele dagen blir en utfordring for deg, men en positiv en. Du blir tvunget til å møte både dine negative sider og dine styrker. Du går ut av denne dagen som en betydelig mer selvsikker Fisk.

Powered by Labrador CMS