horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 24. januar

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er det endelig på tide å gjøre noe aktivt for å støtte vennen din. Det kan være en innsats eller bare noen velvalgte råd, men endelig føler du at du gjør reell nytte. Selv om støtten din har vært uvurderlig de siste dagene, har du følt deg utilstrekkelig. I dag får du morsomme nyheter.

Tyren 20/4-20/5 

I dag har du litt mer frihet til å styre dagen din, og det gjør at du kan fokusere på et familiemedlems eller venns behov. Du kan snike inn kvalitetstid med denne personen, enten via telefon eller gjennom en lang lunsj. Det blir en veldig koselig onsdag.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også onsdagen handler om å løse problemer, men i dag ser det ut til å handle mer om logistiske problemer i din hverdag. Her gjelder det å være villig til å kompromisse og kanskje gi opp noen personlige interesser for en mer harmonisk hverdag. Noen ganger må man planlegge for inaktiv tid.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag havner du i en litt mer offentlig situasjon som du kanskje ikke er helt komfortabel med. Prøv å ta plass og vis hva du er god for. Du har så utrolig mye å gi hvis du bare gir deg selv sjansen til å briljere. Kvelden blir litt annerledes, men morsom.

Løven 23/7-22/8 

I dag søker du tips og råd fra en mer erfaren person. Det kan være en venn, kollega eller sjef. Du tar takknemlig imot alle triks for å lette hverdagen, spesielt når det gjelder en vanskelig situasjon på jobben. Du misliker å måtte være diplomatisk og skjule følelsene dine, men noen ganger må du det.

Jomfruen 23/8-22/9 

Hvis du kan være utendørs, blir det kanskje ukens beste dag, men uansett hvor du er, blir det en herlig aktiv og morsom onsdag der du holder et høyt tempo uten å stresse for mye. I dag møter du en person som gjør et dypt inntrykk på deg. Hen har en fantastisk utstråling.

Vekten 23/9-22/10 

I dag begynner du å føle deg litt bedre, men det er fortsatt tungt i hodet. Hvis du kan, velger du sannsynligvis å være hjemme denne dagen også, eller så går du på jobb og konstaterer at du ikke orker så mye. Kvelden blir litt morsommere, da venter en samtale eller et uventet besøk.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag vil du vise at du er en person som står ved ditt ord. Det kan være en bagatell som å returnere noe du har lånt, betale for lunsjen en venn har betalt eller en mer omfattende forpliktelse. Du er veldig bevisst på rett og galt, og du avskyr å føle at du skylder noen.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er det viktig å fokusere, og dette kan være utfordrende for deg. Her gjelder det å ta en ting av gangen og ikke gi opp før du er ferdig med den. Du kan gjerne be om hjelp fra en mer organisert kollega; sammen kan dere legge opp en strategi for dagen. Kvelden blir koselig og familiær.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag vil du gjerne tilbringe tid med en familiemedlem eller slektning. Det kan være store deler av dagen, over lunsj eller kaffe. Det viktige er at dere får kvalitetstid sammen. Kvelden handler om å gjøre ting som er viktige for deg, enten det er en hobby, trening eller å være sammen med en venn.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag får du et tilbud som kanskje ikke er akkurat det du ønsket, men det er likevel bra. Her må du ta en rasjonell beslutning basert på både dine egne interesser og andres beste. Vannmannen tar ofte beslutninger med hjertet, ikke alltid med den logiske siden, selv om den er sterkt utviklet hos deg.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er det veldig stressende, mye å holde styr på og mye å gjøre. Fisken er ikke den mest organiserte personen, men du er flink til å vise vilje og prøver. I dag får du tilbud om å ta mer ansvar; våg å tro på deg selv. Du klarer alt du ønsker.

Powered by Labrador CMS