horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 23. august

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er du ikke mottakelig for andres meninger og tanker. Du følger ditt eget instinkt og stoler på at du har rett. I dag foretrekker du også å jobbe alene hvis det er en mulighet. Kvelden blir morsom og litt eventyrlig, spesielt for de yngre Værene.

Tyren 20/4-20/5 

Denne dagen handler om å finne fram din kreative side og prøve å tenke positivt. Det blir en morsom dag med mange koselige øyeblikk. Du får både ting gjort og samtidig muligheten til å slappe av og lade opp. Kvelden byr på aktivitet.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er du lei av å diskutere de samme problemene om og om igjen med en kollega. Du velger rett og slett å gå videre alene i stedet for å samarbeide. Risikoen er stor for at oppførselen din blir tolket som en krigserklæring og konflikten blir enda verre. Kvelden byr på et spontant besøk.

Krepsen 21/6-22/7 

Også i dag har du et sterkt behov for å slippe å være med mennesker og få jobbe på egenhånd. Selv om du ikke er like skarp som i går, oppfattes du fortsatt som litt rar og ordknapp, noe som ikke er din vanlige oppførsel. Du merker ikke noen forskjell hos deg selv.

Løven 23/7-22/8 

Onsdagen tenker du veldig fritt, og du lar kreativiteten og inspirasjonen blomstre. Dette er også en dag som handler om rykter og sladder, noe du setter pris på mer enn du er villig til å innrømme høyt. Du elsker å få vite ting om kollegaer og venner.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag får du prøve en ny arbeidskonstellasjon, og det blir både interessant og utfordrende for deg. Å lære nye ting går vanligvis bra, men å lære nye ting utenfor komfortsonen din blir mer utfordrende. Som Jomfru synes du det er vanskelig med for mange endringer på en gang.

Vekten 23/9-22/10 

Onsdagen handler om å øke tempoet, og det kan være litt utfordrende. Du pleier å ha problemer med å håndtere press, men i dag er det du selv som setter kravene, så det kan gå bedre. Kvelden handler om å se muligheter.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har en venn som har en del problemer, og mye av dagen handler om å gi råd og støtte til vedkommende. Selv om du er opptatt på jobben, sørger du for å ha tid til å ta kontakt. Dette er en person du bryr deg mye om, og du er oppriktig bekymret.

Skytten 22/11-21/12 

Også onsdagen dreier seg om å gjøre ting på riktig måte og la kreativiteten strømme på. Uansett hva du jobber med, finner du en måte å bruke fantasien for å gjøre dagen litt mer interessant. En ny kollega vekker nysgjerrigheten din. Personen er ganske privat, og det gjør vedkommende interessant.

Steinbukken 22/12-19/1 

På onsdagen ser det ut til at du ikke jobber så mye, så du benytter anledningen til å gjøre ting du må få unna hjemme, men også å unne deg en god lunsj eller et hyggelig kafébesøk. Dagen handler om å nyte livet. Ettermiddagen blir litt mer aktiv enn dagen, spesielt kvelden kan bli fysisk utfordrende.

Vannmannen 20/1-18/2 

Også onsdagen ser ut til å handle om praktiske aktiviteter heller enn teori. Selv om dette er avslappende dager for hjernen din, må kroppen jobbe, så du føler deg ganske sliten om kvelden. Du er ikke vant til å være så fysisk aktiv som du er akkurat nå.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag oppstår det en del diskusjoner, enten hjemme eller på jobben. Du er lett provosert akkurat nå, og det kan hende du overreagerer. Om et par dager, når du ser tilbake på det som har skjedd, vil du kunne se situasjonen med litt mer objektive øyne.

Powered by Labrador CMS